Vožnja - Automobili

Novitec predstavlja svoju verziju Ferrarija F8

Ovaj unapređeni model ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 2.6 sekundi...

Bavarska kompanija za tuning automobila NOVITEC i Ferrari imaju dugogodišnju vezu koja je proizvela unapređenja na 488 GTB, 812 Superfast i Monza SP1 / SP2 modelima, a sada se kompanije fokusiraju na novi F8 Tributo.

NOVITEC-ov pristup dodatno poboljšava ovaj sportski model i to uz suptilni dodir ažuriranja karoserije, nadogradnje napajanja i još mnogo toga. Novitec F8 Tributo sadrži goli aerodinamični komplet od karbonskih vlakana koji sada ima agresivniji prednji kraj što je omogućeno novim dvodelnim prednjim spojlerom i zaklopcima na bočnim usisnicima za vazduh, kao i prednjim uloškom haube i potpuno novim zadnjim difuzorom.

Pored toga, kompanija za tuning nudi i kovane točkove dimenzija 21” i 22” na prednjem i zadnjem delu, sportske opruge koje spuštaju superautomobil za 35 mm za bolji položaj i izduvni sistem visokih performansi napravljen od INCONEL-a koji je opremljen karbonskim vlaknima i elementima od nerđajućeg čelika

Što se tiče performansi, NOVITEC F8 Tributo pokreće 3,8-litarskim twin-turbo V8 motorom koji sada potiskuje 802 KS i 898 Nm obrtnog momenta. Ubrzanje do stotke se postiže za samo 2,6 sekundi, pre nego što nastavi do maksimalne brzine od preko 370 km/ h.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group