Vožnja - Automobili

Post Malon prodaje svoj McLaren Senna model

Producent, pevač i reper, Post Malon, odlučio je da se reši svog jedinstvenog superautomobila iz 2019. godine...

Specijalizovani Senna XP „Master of Monaco“ jedan je od tri eksperimentalna prototipa.Ovaj automobil napravljen je u čast legendarnog F1 vozača, Ajrtona Sene, a Malon je bio jedan od trojice ljudi na planeti koji je kupio ovo vozilo.

Spoljašnjost Senna XP „Master of Monaco“ modela je obložena izloženim ugljeničnim vlaknima i sadrži mnoštvo crveno-belih obojenih obloga u čast Monakove zastave. Tu su i prilagođene čeljusti kočnica i Senin broj „12“ na završnim pločama zadnjih krila. Koliko god spoljašnost bila neverovatna, možda je unutrašnjost ta koja zaista izdvaja ovaj McLaren od drugih.

Bočne pragove, vrata, kontrolnu tablu i sedišta krase tamnocrvena karbonska vlakna. Ova obloga od karbona nalazi se i na delovima volana i centralnoj konzoli. Još jedan jedinstveni deo kabine uključuje potpis Ajrtona Sene i ručno naslikanu sliku na kojoj on vozi svoj automobil McLaren Formule 1. U automobilu se nalazi i zastava Monaka izvezena na naslonima za glavu.

Malon je bio jedini vlasnik ovog hiperautomobila i očigledno ga nije mnogo vozio, jer ima samo 236 poređenih km na satu. Trenutna cena ovog auta nije poznata, ali se zna da je za njega reper dao 1.435.328 dolara  i pretpostavljamo da će pevač prodati jedinstveni hiperautomobil za veću sumu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group