Rockstar zvanično potvrdio da su radovi na GTA 6 naslovu u toku

Dugo očekivani nastavak stići će više od jedne decenije nakon izbacivanja jednog od najpopularnijih naslova GTA V iz 2013. godine...

U zvaničnoj izjavi, ljudi iz razvojnog studija su izjavili: „Sa neprikosnovenom dugovečnošću GTA V naslova, čitava javnost i obožavaoci konstantno nas pitaju kada će stići sledeće izdanje Grand Teft Auto serijala. Sa svakim novim prijektom sa kojim krećemo, naši ciljevi su uvek postavljeni na značajnom pomeranju od onoga što smo prethodno isporučili, dok sada sa zadovoljstvom možemo potvrditi da trenutno aktivno radimo na sledećem izdanju Grand Theft Auto serijala, koji se nalazi na putu“.

Glasine o predstojećem GTA nastavku kruže godinama unazad, tako da je zvanična potvrda o tome da su radovi na njemu zapravo u toku, nije došla kao preterano iznenađenje za sve ljubitelje ovog serijala. Uprkos tome što je ova objava pre nekoliko dana stavila tačku na spekulacije vezane za to da li ćemo dobiti nastavak jednog od najprodavanijih naslova svih vremena, Rockstar studio je ostao prilično škrt po pitanju detalja, ostavljajući nas bez informacija o potencijalnom datumu izbacivanja i bilo čemu što možemo očekivati od GTA 6.

Pored toga, insajderi su doneli informacije koje sugerišu da se čitav projekat i dalje nalazi u ranim razvojnim fazama, sa Comic Book publikacijom koja je iznela da ćemo na ovaj sa nestrpljenjem očekivani nastavak morati da čekamo do 2026. godine. U zvaničnoj izavi, Rockstar je urgirao obožavaocima da prate zvanične kanale radi nešto više informacija, tako da se oni nadaju da neće proći previše kako bi nešto konkretniji detalji vezani za novo izdanje počeli da se pojavljuju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group