Džoker iz Floride želi dva miliona jer je GTA 6 iskoristio njegov izgled radi kreiranja svog lika

Rockstar Games potresao je svet gejminga objavljujući prvi trejler – možda i sinematik, videćemo – za svoj novi GTA VI naslov...

Užvaoci u video igrama potpuno su poludeli, sa hordama popaljenih obožavalaca koje su već počele da hvale očekivani naslov, ceneći marketinške napore i grafiku igrice, njen svet i realizam, međutim, pored onih koji više ne veruju ničemu pre nego što ne vide gotov proizvod, što toplo savetujemo i vama, postoje ljudi koji su duboko razočarani novom najavom.

Jedan od njih je Lorens Saliven, poznatiji širom sveta kao Džoker sa Floride, koji sada ulaže sve napore kako bi bio još sličniji liku koji se pojavio u prvom trejleru, istovremeno od samog početka zahtevajući kompenzaciju od Rockstar studija, zbog toga što veruje da je sličnost između njih dvojice nedvosmislena.

Saliven je dobio na internet popularnosti nakon što je njegova istetovirana faca stigla u javnost 2017. godine, sa fotografijom ove spodobe neverovatno obojene kose i dečijih šara na licu, zbog koje su brojni tvrdili kako liči na Letovu reinterpretaciju Betmenovog arhineprijatelja Džokera, iz naslova Suicide Squad, izbačenog 2016. godine.

Iskoristivši društvene mreže, Saliven je ovog decembra ponovo privukao pažnju zbog, kako sam tvrdi, neverovatne sličnosti između njega i karaktera koji se pojavljuje u Rockstar Games trejleru. On je postavio snimak sebe u narandžastom kombinezonu uporedivši je sa ovim likom, koji poseduje ljubičastu kosu i slične facijalne tetovaže.

Saliven tvrdi da ovaj lik iz GTA VI naslova inspiraciju crpi direktno iz njegovog unikatnog i prepoznatljivog izlgeda, dok je u drugom snimku podeljenom na društvenim mrežama, ovaj lik iz crtaća izjavio: „Samo me pogledajte, Džoker sa Floride, Džoker iz Majamija, znate o čemu govorim. GTA, moramo da razgovaramo“.

Prošle nedelje on je nastavio svoju kampanju i raspravu o ovoj sličnosti, podižući stvari na viši nivo. Salivan je odgovarao na onlajn debate vezano za sve ove tvrdnje, izjavljujući: „Za svakoga ko kaže da haluciniram i da ja nisam Džoker iz GTA VI trejlera... To sam ja. To je osoba koja je inspirisana mojim izgledom. Vidite to? Ovog lika? To sam ja“.

Saliven polako menja svoj izgled kako bi se približio što je više moguće svojim potencijalnim snovima o novčanoj nadoknadi, ističući svoju želju za razgovorom sa čelnicima koji stoje iza GTA franšize, a ukoliko se ovaj sastanak ne dogodi, oni bi trebalo da mu kompenzuju za načinjenu štetu sa jednim ili dva miliončeta dolara. Kako je samouvereno izjavio: „Stoga, šta se zbiva? Pozovite me GTA, Rockstar Entertainment, Rockstar Games, Rockstar Enterprise. Iskoristili ste moj izgled. Svi ste mi uzeli život“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group