Aquaman 2 naslov proglašen najgorim DCEU filmom svih vremena

Poslednji izveštaji navode da predstojeći nastavak Aquaman filma DC univeruma, nazvan Lost Kingdom, izgleda prilično loše, sa ljudima koji učestvuju u test emitovanjima toliko razočaranim da su izlazili iz projekcione sale.

Novi film je čak dobio i javni nadimak ’najgori DCEU film’ i njega mu je nadenula kritika. Prema CBR, Big Screen Leaks i filmski kritičar Džef Snajder podržali su inicijalne izveštaje ViewerAnon sajta, sugerišući da je Aquaman Lost Kingdom već prošao nekoliko desetina testiranja, donoseći rezultate za zaborav njegovom reditelju Džejms Vanu.

Big Screen Leaks prenosi da je studio navodno izbegao odgovor na pitanje vezano za DCU filmove zbog toga što test prikazivanje za ovaj posebni film nije prošlo dobro, takođe navodeći da su izvori čuli izjave da se ovakve stvari nikada nisu dogodile tokom jednog testa u istoriji. Snajder je potvrdio sve ove glasine ističući da je ovo užasno test emitovanje dobrim delom razlog što je Džejson Momoa izabran da se pridruži dugo najavljivano Lobo projektu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group