DC prikazao trejlere za Akvamena i Šazama

DC kompanija se i dalje trudi da pobedi Marvel...

Posle neverovatnog uspeha koje je ostvarila kompanija Marvel, čini nam se kao da DC kompanija ima malo toga da uradi. Iako su mislli da će DC univerzum biti mrtav posle Infinity War-a, DC je predstavio dva nova trejlera i to za heroje Akvamena i Šazama.

Akvamena smo mogli da vidimo u filmu " Liga Pravednika", gde je delovao kao ne mnogo zanimljiv lik koji je rekao svega nekoliko rečenica, ali sada će fanovi imati priliku da se bolje upoznaju sa likom kojeg tumači Džejson Momoa. Na drugoj strani se nalazi i komični heroj Šazam, koji je zapravo klinac koji dobija super moći i koji se posle izgovorene reči "Šazam" pretvara u odraslog čoveka koji ima gotovo iste moći kao Supermen.

Oba trejlera su prošla fenomenalno i ponovo se digla prašina oko DC heroja,tako da postoji nada da će se DC franšiza dići iz mrtvih i da će uspeti da sustigne Marvel. Ako se to desi onda ne sumnjamo da će i odgovor Marvela biti žestok, što samo znači da ćemo dobijati još dobrih i genijalnih superherojskih filmova.

Pogledajte trejlere:

 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group