Džejson Stejtam protiv okeanske nemani

Još od filma “Jaws”, koji je postao blokbaster 1975. godine, kinematografija se oslanja na ajkule kao glavne negativce naših mora i okeana...

Pre dva meseca, film “The Shallows”, u kom igra Blejk Lajvli, zaradio je 119 miliona dolara širom sveta, dok će i Džejson Stejtam uskoro zaroniti u dubine i sučeliti se sa najvećom ajkulom na svetu u “The Meg”, spektaklu za koji je upravo izbačen prvi trejler.

Naslov filma je skraćenica za Megalodon, praistorijsku ajkulu dugačku trideset metara koja sepojavila na Pacifiku. Nikakvo čudo ne predstavlja to što se ovo stvorenje pojavilo baš na kineskim obalama, jer “The Meg” cilja ka ovom dalekoistočnom tržištu sa glavnom ženskom ulogom lokalne zvezde Li Bingbing, koja glumi ćerku okeanografa.

Gospodin Stejtam se više puta dokazao kao veoma važna karika veoma organizovane grupe glumaca, na primer u filmu “The Fate of the Furious”, ali ovoga puta “The Meg” ga postavlja u prvi plan i okružuje prepoznatljivim serijskim likovima kao što su Klif Kurtis - “Fear the Walking Dead”, Rain Vilson - “The Office” i Rubi Rosom – zvezdom serije “Orange is the New Black”.

Ovaj trejler nam donosi zdrav smisao za humor, zajedno sa numerom Bobija Darina, “Beyond the Sea”, koja prati opšte ludilo i haos koji predstavlja omaž legendardnom delu Stivena Spilberga. “The Meg” će svoju bioskopsku premijeru imati 10. avgusta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group