Glumac poznate serije osuđen je zbog seksualnog uznemiravanja

Izrečena mu je uslovna kazna od osam meseci.

Južnokorejski glumac (O Yeong-su) O Jungsu, jedna od zvezda Netflix TV serije “Squid Game”, osuđen je u petak zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Okružni sud u Južnoj Koreji osudio je O Jung-sua na osam meseci zatvora, uslovno na dve godine i 40 sati pohađanja programa lečenja.

Glumac je optužen da je nedolično dirao glumicu, grlio je, držao je za ruku i ljubio u obraz. O Jungsu je priznao da je držao ženu za ruku, dodajući da se izvinio i dobio uveravanja da incident neće biti objavljen. „To ne znači da prihvatam optužbe“, pojasnio je 79-godišnjak.

O Jungsu je optužen za seksualno uznemiravanje žene dva puta 2017. godine, ali je nastavio da tvrdi da je nevin. Na kraju suđenja je novinarima rekao da planira da uloži žalbu.

U epizodama "Squid Game", O Jungsu je igrao starijeg čoveka sa glavnom ulogom i stalnim prisustvom u seriji, za koju je osvojio Zlatni globus. Bio je prvi južnokorejski glumac koji je ikada pobedio i dobio ovu prestižnu nagradu.

Nakon što je optužen za uznemiravanje, odustao je od planova da objavi film u svojoj zemlji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group