Grand Tour prestaje sa snimanjem

Izgleda da će Džeremi Klarkson i ekipa morati da pređu na drugu televiziju...

Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej su svetu poznati po serijalu „Top Gear“ koji se godinama prikazivao na televiziji BBC. Međutim, kada je Klarkson dao otkaz na ovoj televiziji, ovaj trio je odlučio da napravi svoju emisiju koju će ponovo oni voditi. Zato su oni 2015. godine potpisali ugovor sa Amazon televizijom gde su dobili pravo da snime tri sezone emisije koja će nositi naziv „The Grand Tour“.

Ono što će mnoge fanove rastužiti,jeste to što Amazon izgleda neće hteti da produži ugovor sa ovim zvezdama iako je serija veliki uspeh. Klarkson i ekipa su snimili 2 sezone, a trenutno snimaju treću, ali izgleda da ćemo posle treće sezone dočekati i kraj ovog serijala.

Klarkson je odbijao da priča o ovoj temi i nije hteo ništa da potvrdi niti da demantuje, dok je producent emisije, Endi Vilman, samo rekao da su momci spremni i fokusirani na treću sezonu serije.

Da li će se Grand Tour nastaviti definitivno ćemo znati posle završetka treće sezone. Pretpostavljamo da Amazon čeka da vidi kakvi će biti rezultati sezone i ako ona bude bolja od prethodne dve, onda ne sumnjamo da će oni pristati da produže ugovore. Ipak, ako Grand Tour ne uspe da obori rekorde, verovatno nećemo dobiti četvrtu sezonu ove genijalne emisije.

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group