Hju Džekman objasnio zbog čega se vratio svojoj ulozi Vulverina u Deadpool naslovu

Nekoliko nedelja nakon što je Hju Džekman najavio svoj predstojeći povratak u ulozi Vulverina zajedno sa Rajanom Rejnoldsom, glumac je otkrio zbog čega je odlučio da krene u Deadpool avanturu...

U nedavnom intervjuu datom za Variety, Džekman je otkrio da je startovao sa razmatranjem vraćanja svom mutiranom karakteru, nakon što se Logan serijal završio pre pet godina, gledajući prvi Deadpool naslov iz 2016. godine.

Hju Džekman je takođe otkrio da je dobijao svakodnevne pozive od Rajana Rejnoldsa koji je zahtevao da razmotri Deadpool i Wolverine film. Međutim, tokom puta do plaže sa svojom porodicom prošlog avgusta, on je odlučio da se vrati svojoj ulozi za Deadpool 3 naslov.

Kada je Rejnold dobio poziv, bio je na putu da se nađe sa predsednikom Marvel Studios kompanije Kevinom Fidžom, kako bi razgovarali o pravcu Deadpool 3 izdanja. Takođe je izjavio da je razgovarao sa Fidžom pre nego što je Dizni kupio Fox mrežu, i da je Fidž u tom momentu smatrao da je vraćanje Vulverina nemoguće.

Hju Džekman je završio intervju pružajući kraki uvid u treće izdanje R rejtiranog Deadpool naslova, koje će stići 8. novembra 2024. godine i neće se zvati Deadpool 3.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group