Legendarna TikTok zvezda želi da postane glumac

Nezadovoljan time što je preuzeo tron najgledanije TikTok zvezde na planeti, senzacija društvenih mreža Kabi Lam otkrio je kako želi da upliva u svet glume...

Dvadesetdvogodišnji Lam, postao je poznat po svojim urnebesnim video snimcima koji reaguju na idiotske lajfhek snimke drugih tikitokera, nakon što se okrenuo platformi po gubitku posla na radnom mestu fabričkog radnika tokom pandemije.

Legendarni Kabi sada otkriva svoje ambicije za osvajanje velikog ekrana, rekavši da se jednog dana nada da će glumiti zajedno sa Vilom Smitom. Lam je u jednom intervuu za TMZ gostovao zajedno sa svojim menadžerom, koji je preveo zvezdin italijanski jezik. Na pitanje ko mu je najveći idol, Lam je bez zadrške odgovorio: "Vil Smit!"

Njegov menadžer je zatim objasnio: „Počeo je da sanja o tome da postane glumac i da radi ono što njegov idol radi nakon što je odgledao The Fresh Prince of Bel-Air seriju. Dakle, on je uvek bio njegov idol i sada želi da bude kao on“.

Kada je novinar upitao Lama da li to znači da želi da glumi u TV serijama ili filmovima, na šta je njegov menadžer odgovorio: „Njegov cilj je da bude u filmu i nadamo se jednog dana baš sa Smitom“. Poslavši poruku Smitu, Lam je rekao direktno u kameru: „Hej Vil, sačekaj me... Dolazim da snimim film sa tobom.“

Koristeći funkcije u aplikaciji, Lam je na interesantan način počeo da se ruga modernim trendovima odgovarajući na različite trikove i savete na mreži, duhovito pokazujući da često postoji mnogo lakše i jednostavnije rešenje, koje je obično najočiglednije.

Nakon što je bio na drugom mestu na TikTok platformi od jula 2021. godine, Kabi je prošlog meseca premašio 143 miliona pratilaca i postao najveća zvezda na sajtu, koja se sada može pohvaliti sa neverovatnih 145,4 miliona pratilaca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group