Pevač grupe Oasis nazvao 'pop zvezdu' Sema Smita idiotom decenije

Noel Galager je ’pogrešno rodno oslovio’ Sema Smita izjavivši da je on j3b3ni idiot tokom intervjua datog vezano za trenutno krajnje tužno stanje u muzičkoj industriji...

Tridesetogodišnji Smit, osoba željna pažnje, prazna i bez bilo kavke kreativnosti i inovacije, izjavio je 30. septembra 2019. godine da menja svoje rodno oslovljavanje i prebacuje se na nerodno, jer je gej populaciji muka zbog ’rata oko polova u kome učestvuju čitavog života’ „Odlučio sam da prihvatim sebe onakvim kakav jesam, spolja i iznutra“, objasnio je Smit u Instagram postu.

Međutim, čak tri ipo godine kasnije, deluje da većinu ljudi baš briga da se zamaraju glupostima, pa čak i gej osobama sa funkcionalnim sivim ćelijama, tako da brojni nastavljaju da pogrešno oslovljavaju Sema Smita, uključujući i Boba Geldofa iz Bumtaun Retsa tokom This Morning intervjua sa Aleksom Džonsom u okviru The One Show emisije. Sada, Noel Galager je uradio isto, ali daleko direktnije i otvorenije, pomenuvši pevača tokom razgovora sa voditeljem holandske radio stanice Kink.

Pedesetpetogodinja zvezda Oazsis benda ukratko je opisao trenutno stanje popularne muzike, izjavljujući: „Muzika je postala veoma jednolična i pop muzika dominira svim grafikonima. Pop muzika je okej kada su pop zvezde kul. Nažalost, pop zvezde su j3b3ni idioti“.

Navodeći koga tačno smatra za ovakvom osobom, Galager je kao iz topa izjavio: „Sema Smita“. Kada je voditelj kroz smeh upitao da obrazloži zbog čega je odabrao baš njega, potpuno ignorišući imbecilne preferencije po pitanju oslovljavanja svog mlađeg kolege, Galager je ponovio: „Pogledajte ga! On je totalni idiot“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group