Prvi zvanični trejler za finale četvrte sezone serije Stranger Things

Nakon Stranger Things Season 4 Vol. 1 izdanja, koje je oborilo brojne rekorde i postalo najgledanija Netflix serija svih vremena, njeni tvorci su se sada vratili sa novim trejlerom za drugo izdanje koje će stići u okviru od dve finalne epizode i ukupno četiri sata materijala...

Smešten ispred hita Running Up That Hill, koji je 1985. godine izbacila legendarna britanska pevačica Kejt Buš, novi video predstavlja nam Jedanaesticu i njene prijatelje koji nastoje da se vrate u Hokins i izbore se sa Veknom, jednom za svagda.

Uprkos upozorenjima da su joj prijatelji slabi i da će njihov grad pasti, Jedanaestica stiže kući jer je pretnja koju Vekna i Upside Down predstavljaju za Hokings stigla do samog vrhunca, što je demonstrirano užasavajućim apokaliptičnim kadrovima ruševina grada u jezivoj crvenoj boji.

Drugi deo ovog kratkog uvida u finalne epizode popularne serije predstvlja nam dosta eksplozija, pucnjave i borbu između Lukasa i Džejsona. Drugo izdanje četrvrte sezone stići će u dve epizode, koje ukupno gledaocima donose četiri sata zabave i uživanja u avanturama njihovih omiljenih klinaca. Stranger Things 4 Vol. 2 biće emitovan putem Netflix striming platforme premijerno prvog jula.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group