Robert Dauni Džunior priznaje da je nekada bio kompulsivni serijski masturbator

Iako većina slavnih ljudi želi da svoj lični seksualni život ostavi u privatnosti i van domašaja javnosti, Robert Dauni Junior javno je priznao svoje rutine...

Mega zvezda filmske industrije priznao je da je tokom jednog dela svoje bogate karijere postao potpuno zavisan od svojih rutina fizičkog samozadovoljavanja. Ovo čudno priznanje stiglo je svega nekoliko meseci nakon što je zvezda Ironman naslova označena najnepredvidivijim najbrilijantnijim glumcem sa kojim je njegov kolega sa Openhajmer seta, Kilijan Marfi, ikada radio.

Vodeći glumac Peaky Blinders serije izjavio je za medije nakon izbacivanja istorijskog blokbastera da zapravo nije imao previše vremena i prilika da se druži sa Džuniorom na snimanjima, ali je u svakom momentu bio potpuno zadivljen njegovim glumačkim sposobnostima i performansom.

„Većina scena koje imam sa Daunijem bile su prilično slobodne i sklone improvizaciji“, izjavio je Marfi. „Mislim, glumiti pokraj njega jednostavno predstavlja neverovatno iskustvo. On je energičan, najdostupniji i najangažovaniji na setu, njegovo prisustvo je jako i kolegijalnost koju poseduje veoma je retka, Dauni je bez premca brilijantan glumac i definitivno najbolji sa kojim sam ikada radio“.

Govoreći za britanske medije davne 2008. godine, legenda Marvel studija priznao je da je u svoje vreme bio prilično kompulsivni, serijski masturbator. „Međutim, ovo je bilo nešto najbolje što sam mogao biti“, rekao je Džunior. „Koristio sam taj organ i vozio ga za sve što je bilo vredno toga“. Ovo neobično priznanje stiglo je svega tri godine nakon što je Robert Dauni Džunior stao na ludi kamen sa sadašnjom ženom Suzan, sa kojom ima ćerku Avri i sina Ekstona.

Uprkos tome što je srećno oženjen gotovo dve decenije, Dauni je dobio i nekoliko loših ocena od svojih koleginica kada je reč o veštinama ljubljenja koje poseduje. Razgovarajući sa novinarima, on je otkrio da je njegova Marvel saradnica, Gvinet Paltrou, ostala potpuno neimpresionirana sa njihovim poljupcem na sceni. „Rekla je da nisam znao šta radim, u fazonu, nije joj delovalo dobro“, izjavio je glumac.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group