Salvadorski gangster naterao Ros Kempa da jede nepečenu piletinu

Ros Kemp je otkrio da je jednom prilikom bio primoran da jede gotovo potpuno sirovu piletinu u Salvadoru, na šta ga je naterao lokalni gangster zbog toga što je slučajno zaprosio njegovu mlađu sestru...

Bivša zvezda EastEnders emisije BBC mreže, snimao je na terenu sa svojom MS-13 ekipom u Salvadoru, kada je doneo pufnastu, mekanu igračku patuljka mlađoj sestri vođe lokalne bande, poznatijem kao Čučo. Međutim, ono što Kemp nije znao, jeste da, prema lokalnom običaju, pružanje poklona devojkama znači predlog braka. Kada je vest stigla do gangstera, već je bilo kasno, ali je Kemp uprkos svemu pokušao da mu objasni kako nije pokušao da zaprosi njegovu sestru, što na njegovu žalost nikako nije prošlo kod ovog psihopate ogrezlog u kriminal.

Kako je izjavio jednom potkastu: "Čukova sestra mi je dala ovu mekanu igračku. Otišao sam i kupio joj jednu jer sam smatrao da je običaj takav, ali ono što sam uradio bio je predlog prosidbe. Kada sam mu objasnio da sam u vezi i da je ovo greška, Čučo nije bio zadovoljan mojim opravdanjem, iznevši mi grilovanu piletinu sa sve salatom, komadi mesa su se sijali više od moje ćelave glave. Zaboo sam viljušku u piletinu, a krv je krenula da izbija iz svakog komada. Čuko je mahao velikom pištoljem, tako da sam počeo da jedem sirovo meso i nastojao da uživam u tome."

Predstava nije bila gotova, zbog toga što, kada se vratio u hotel, Kemp je morao da popije neki antacid, ali nažalost nije uspeo da suzbije efekte piletine i bio je pogođen prilično velikim posledicama koje nije mogao da suzbije tokom nekoliko narednih dana. "Bio sam kao rimska sveća, sa obe strane", dodao je Kemp.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group