Vilijam Defo bi voleo da se pojavi u novom Džokeru pored Hoakina Finiksa

Slavni Vilijam Defo izrazio je svoje interesovanje za ulogu Džokerovog dvojnika i karaktera koji bi se pojavio pored glavne zvezde novog naslova, Hoakina Finiksa...

U nedavnom intervjuu, jedan od glavnih negativaca Spajdermen franšize otkrio je da razmišlja o ovoj ulozi. „Postoji nešto veoma interesantno u svemu tome, na primer, dodati Džokerovog dvojnika. Ovim putem bi bilo omogućeno da imate nekoga ko tvrdi da je Džoker, ali on to zapravo nije. On ga jednotavno kopira ne duplirajući ulogu ovog popularnog lika“, rekao je Defo.

Kako je glumac dodao: „Ovakav pristup otvara mogućnosti za stvaranje veoma interesantne priče, posebno kada imate Hoakinovog Džokera i njemu dodate nekoga ko ga ili imitira, ili ubira plodove njegovog rada. Fasciniran sam ovom idejom, ali osim toga ni sa kim ne govorim o tome, vi ste prvi kojima ovo iznosim“.

Legendarni glumac je par decenija navođen kao idealan čovek za ovu ulogu, ali on nažalost nikada nije bio uključen ni u jedan Betmenov film. Sa druge strane, Defo je dobio priliku da reprizira svoju veliku ulogu u Norman Ozborn/Grinovoj reinterpretaciji Marvelovog dela - Spajdermen: Put bez povratka, što će obeležiti četrnaest godina od kada se Defo prvi put našao u ulozi Zelenog Goblina, koji je proglašen najboljim negativcem svih vremena.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group