Čovek sa penisom od POLA METRA ?!?

Roberto Kabrera ima najveći penis na svetu...

Svi muškarci maštaju  o tome da njihov polni organ bude veći od proseka, međutim, Roberto ima toliko velikog „mališu“ da on jedva hoda zbog njega. Dužina njegovog penisa je 48 cm i dodiruje njegova kolena, što je zaista neverovatno.

Međutim, Roberto Kabrera ima velike zdravstvene probleme zbog svojeg velikog „ponosa“. On ne može da ima decu, a nije u stanju ni da ima seksualne odnose, jer je erekciju sa ovolikim penisom nemoguće postići.

Nije poznato šta je tačno prouzrokovalo ovaj poremećaj, ali doktori kažu da je najverovatniji uzrok je nepravilno dizanje tegova sa kojima je Roberto trenirao u tinejdžerskim godinama. Doktori su savetovali Roberta da ide na operaciju i da hirurški ostrani višak svog polnog organa, ali on ipak ima druge planove.

„Zadovoljan sam svojim penisom. Želim da glumim u porno industriji i da pokažem svetu moj dar“, rekao je srećni Roberto. On je još dodao da je ljut što nije u Ginisovoj knjizi rekorda, jer je siguran da je njegov „mališa“ najveći na svetu.

Upozorenje: Video klip sadrži sadržaj za odrasle i nije preporučljiv za mlađe od 18 godina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group