Kako izgleda unutrašnjost mašine za posuđe prilikom rada

Svi smo u jednom trenutnku pokušali da zamislimo kako izgleda unutrašnjost mašine za sudove kada je ona uključena...

Ukoliko nikada u prošlosti niste guglali kako biste pronašli ovakav snimak, ne morate ni sada, jer neko je iskoristio GoPro kameru istavio je u svoju sudomašinu, okačivši snimak na društvene mreže radi naše redoznaloti. Jedan poznati tiktoker iskoristio je 4K GoPro 8 model skupivši preko deset miliona pregleda i hiljade komentara, pružanjem jednostavnog uvida u proces tokom kog mlaznice na vrhu i dnu mašine prskaju vodu po suđu u njenoj unutrašnjosti.

Nakon odgledanog snimka velikoj većini i dalje nije potpuno jasno na koji način sudomašina uspeva da skine svu prljavštinu sa posuđa, jer gotovo svako od nas postupak pranja u njoj zamišljala sa gomilom pene i daleko većom količinom vode. Jedan od gledalaca je u komentarima naglasio da i dalje ne veruje u autentičnost snimka. Ostali su tvrdili da suđe verovatno nije ni bilo prljavo, ali u svakom slučaju svi su potpuno zadivljeni, jer negde u dubini ljudske psihe postoji skrivena želja o spoznaji mehanizama uz čiju pomoć uređaji funkcionišu iznutra.

Neko ko do sada nije bio upoznat sa procesom pranja u sudomašini, možda će ipak poželeti da bolje ispere mrsko mu posuđe pre samog ubacivanja, ili uopšte neće hteti da pere posuđe u mašini nakon svega. Bilo kako bilo, video je prilično interesantan i može nam pružiti uvid u neobični proces koji se odvija iza zatvorenih vrata.

@matthew_geisel

4K GoPro 8 inside the dishwasher ##interesting ##creative ##youtube ##instagram ##gopro ##dishwasher ##4k ##fyp ##pov ##subscribe ##unique ##videos ##lifehacks

♬ original sound - Matthew Geisel

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group