Bivši vojni operativac i CIA agent na samrti otkrio 'istinu' o vanzemaljcima

Više slika

Više slika

Čovek koji tvrdi da je bivši vojni činovnik i CIA agent na svojoj samrtnoj postelji izneo je prilično interesantne tvrdnje vezane za vanzemaljce...

Decenijama unazad, ljudi se pitaju da li ima života izvan našeg plavog horizonta ili smo potpuno sami na ovom velikom plavom kamenu, kotrljajući se kroz nesaglediva prostranstva naše vasione. Čovek koji navodi da je radio čitav svoj vek za Centralnu obaveštajnu agenciju, na kraju svog života otvoreno je govorio o čudnim stvarima koje je video u karijeri.

Sedamdesetsedmogodišnji penzioner koji je bio priključen ovoj aganciji od 1957. do 1960. godine, navodno radeći pod lažnim imenom u tom periodu, tokom jednog intervjua 1998. godine, datog novinaru Lindi Moulton, govorio je o svojoj karijeri i svemu čemu je svedočio tokom tog vremena.

Međutim, tokom ovog prilično dugačkog intervjua, Agent Keper, kako je sebe nazivao, navodno je upozoren od strane svojih bivših poslodavaca da prestane sa pričom. Petnaest godina kasnije, nakon što je njegovo zdravlje potpuno propalo, Keper je odlučio da opet govori o tome otvoreno, jer više ništa nije imao da izgubi.

Tokom drugog intervjua on je govorio NLO istraživaču Ričardu Dolanu, u okviru dokumentarca The Anonymous Interview iz 2014. godine. I dalje ne otkrivajući svoj pravi identitet, Keper je izjavio voditelju da je jednom prilikom odveden u Oblast 51 kako bi analizirao predmete koje je vlada SAD pronašla, a među kojima se nalazio i veliki svemirski brod koji se navodno srušio kod Rozvela u Novom Meksiku 1947. godine.

"Trebalo nam je oko 21 do 25 kilometara južno od puta s4 i nekoliko otvaranja garažnih vrata kako bismo stigli do nekoliko različitih letećih tanjira koji su se tu nalazili", izjavio je agent. "Prvi magacinski prostor imao je Rozvelovu letelicu koja je bila slupana na neki način i navodno su sem njih par svi ostali vanzemaljci koji su u njoj bili poginuli. Rozvelova letelica je bila veoma čudna jer je izgeldala kao teška aluminijumska folija. Mogli smo da prođemo pokraj nje i ona je najverovatnije bila teška negde između 68 i 136 kilograma."

Kako je Keper nastavio: "Na ovom mestu u vojnoj bazi pogledali smo film sa autopsije i zatim je pukovnik rekao da je naš zadatak ovde da intervjuišemo vaznemaljca. Smatram da niko od nas nije znao da će videti sivog uživo, već smo mislili da će nam biti predstavljen samo snimak autopsije". Kada je upitan od strane novinara da opiše ovog sivog vanzemaljca malo podrobnije, navodni agent je dodao: "Nije ličio na čovek makar kada je reč o koži i sveukupnom obliku tela, ukupnoj veličini i obimu glave u poređenju sa normalnim ljudima. Na primer, njegov mozak je bio dosta veći i nos je bio daleko manji, sa ušima koje su izgledale kao rupe i minijaturnim ustima".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group