Bodibilder u suludom pokušaju benča sa ženom završio sa 10 kopči na licu

Jedan bodibilder završio je sa deset kopči na licu nakon što mu je jedna egzibicija u teretani pošla nizbrdo...

Bredli Martin nije stranac kada su u pitanju bizarna i ekstremna dizanja. Na svojoj Instagram strani i Youtube kanalu, ovaj snagator može biti viđen kako vuče velike tegove, skače na kamione i podiže ženu iznad glave.

Opisujući svoj poslednji poduhvat, ovaj čovek je izjavio: „Postavljam u roku od pet minuta da vidite kako sam razvalio svoju facu, prošlo je dvanaest godina od kada sam poslednji put snimao glupa dizanja. Konačno sam uspeo“. Uspeo je u potpunosti, nema šta.

Na snimku ove egzibicije koja je naglo krenula po zlu, moguće je videti Bredlija koji drži veliki teg na svojim grudima, koji je za većinu ljudi koji ne dižu teže od kašike dovoljno težak sam po sebi. Međutim, ovaj teg nije sam, jer jedna žena stoji na njemu, dok bodibilder pokušava da odradi izbačaj tega i nje direktno iznad sebe.

Kada je delovalo da je misija uspešno kompletirana, Bredli je malo nagnuo teg unazad nakon čega je devojka izgubila kontrolu i prevrnula se sa njega, padajući na bildera i zakucavajući ga đonom u glavu, ali nije isključena ni mogućnost da ga je teg dobro odalamio takođe.

U opisu svog posta, koji je od izbacivanja viđen više od 3,7 miliona puta, bodibilder je napisao: „Kako izgleda kada vam telefon ispadne na lice“.

Instagram post ovog čoveka poseduje zahvalnicu posvećenu lokalnom urgentnom centru, gde je njegovo lice vraćeno u prvobitno stanje i dodaje da su ženini zubi potpuno čitavi takođe, što je pravi bonus. Međutim, nema sumnje da će se ovaj snagator ponovo vratiti i podizati žene, što mu je postalo neka vrsta fetiša izgleda, brže nego što to možemo zamisliti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group