Brazilski Čovek Satana je gospodar cirkusa koji je obrnuo igricu

Kada pomislite da ste videli sve, ubrzo možete shvatiti da je svet ipak preveliko mesto po kome gamižu svakojake spodobe...

Muškarac koji je isekao svoj nos i prst, pruživši svojoj vilici kljove tokom procesa kolji će učiniti da postane "Satana", otrkio je kako su sve ove transformacije izgledale i koji je osećaj kada čovek prođe sve što je on sebi priredio.

Mišel Faro do Prado, iz Sao Paula, poznatiji je kao Diabao Prado na društvenim mrežama i poseduje 60.000 pratilaca, zaduženih za posmatranje njegove transformacije u nešto što ne možemo zvati ovozemaljskim. Nedavno, ovaj čovek je otkrio da uživa u postavljanju novih srebrnih drobilica, kompletirajući ih krivim kljovama koje idu ukoso sa svake strane njegovih usta, ali je takođe uklonio i domali prst sa jedne svoje ruke.

Putem fotografije koju je podelio na svom Instagram nalogu, 44 godine star čovek može biti viđen kako drži krvavi prst u svojoj ruci. Međutim, ove modifikacije desile su se godinu dana nakon odsecanja nosa, što ga je učinilo trećom osobom na svetu koja je to uradila i kome je to pružilo daleko zlokobniji izgled nego onaj koji je dobio na rođenju. Mišel takođe poseduje i četiri roga na svakoj strani svoje glave, kao i nekoliko implanta ispod svoje kože na čelu.

Međutim, ovaj čovek nije izgledao oduvek ovako. Kao tatu umetnik, naravno, više od dvadeset godina, Mišel je oduvek bio zaljubljen u telesnu umetnost. Međutim, sve dok nije sreo svoju ženu Kerol, on je stvari održavao u relativnoj normali. Osvrćući se na svoje putovanje, čovek demon je izjavio: "Tatu umetnik sam 25 godina, većinu svojih tetovaža dobio sam od svojih kolega i profesionalaca koje moram platiti."

"Fokusiram se na zatamnjene i brutalne tetovaže, koje se zasnivaju na mastilu radi prekrivanja većih delova tela. Moja žena se specijalizovala u telesnim modifikacijama i dobila je ideju da ja postanem njeno remek delo kada se radi o ovoj oblasti." Mišel tvrdi da je stvorio veoma visoku toleranciju na bol, što mu sigurno dobro dođe prilikom sečenja i čupanja komada tela iz čiste zabave.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group