Čovek koji je istetovirao dres svog omiljenog tima

Šta ti je posvećenost!

Fudbalski navijači imaju mnogo načina i mogućnosti da izraze svoju ljubav prema omiljenom timu, ali jedan fan Flamengo tima je stvari preneo na sasvim nov nivo. Dok milioni ljudi širom sveta kupuju i nose replike dresova svojih omiljenih timova, Hose Mauricio dos Anjos otišao je korak dalje, tako što je istetovirao dres na svom telu.

Ovaj tvrdokorni Flamengo fan istetovirao je dres iz 2015.godine, pri čemu mu nedostaju samo obeležja sponzora. Ovaj proces trajao je godinu dana i zahtevao je 32 sesije tetoviranja u trajanju od 90 sati, kako bi se njegov torso transformisao. Malo je reći da je on prezadovoljan rezultatima.

“Mislio sam da će biti preskupo – između 3.000 i 4.200 dolara, pa sam prvo odabrao nešto manje, što je prekrilo samo deo mog ramena i grudi. Tattoo majstor mi je za to tražio oko 200 dolara, i rekao mi je da će mi istetovirati čitav dres bez dodatnih troškova”, rekao je dos Anjos.

Ovaj strastveni Brazilac, koji je sada postao omanja poznata ličnost u Riju, kaže da se ni u jednom momentu nije pokajao. “Verujte mi, nisam zažalio”, rekao je.

Pa, šta da kažemo na kraju, sem svaka čast na posvećenosti!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group