Džoni Dep muškarcima dao najbolji ljubavni savet

Holivudski šmeker je pokazao svoju mudrost i muškarcima dao savet koji će im mnogo pomoći u ljubavnom životu...

Da li vam se nekada desilo da imate osećaj kao da ste zaljubljeni u dve osobe istovremeno. Istraživanja su pokazala da se muškaricma to često dešava i da oni često ne znaju sa kojom devojkom treba da ostanu. Mi smo dosta razmišljali o ovom pitanju i nismo bili sigurni koji je pravi odgovor, ali imali smo sreću da je poznati holivudski glumac to uradio umesto nas.

Džoni Dep je proglašen za najlepšeg muškarca na svetu i važi za najvećeg zavodnika i šmekera na holivudskoj sceni. Iako on ne smatra da je Kazanova, vriska mnogoborjnih ženskih fanova to jasno pokazuje. Dep nije samo glumac, već je i pesnik, muzičar i talentovani umetnik koji ima veoma jasnu filozofiju života, a u toj filozofiji on je mesta našao i za žene.

Na pitanje „Šta da radimo kada nam se sviđaju dve devojke u isto vreme“ Džoni Dep je odgovorio, „Ako vam se u jednom trenutku svide dve žene istovremeno, onda idite sa drugom, jer da vam se prva zasita sviđala, onda se ne biste zaljubili u ovu drugu“.

Džoni Dep je ovom rečenicom oduševio sve muškarce širom sveta, a i žene su se složile i rekle da je ovo veoma dobar savet i da će ga i one primenjivati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group