Elon Mask otkrio ko mu pravi društvo pokraj kreveta dok mirno spava

Elon Mask je otkrio da noću spava mirno kao beba okružen dijetalnom Koka Kolom i dva napunjena pištolja...

Dva pištolja puna i spremna ovom čoveku unose mir u dušu, a iako bi neko pomislio da bi neko kao što je Mask više preferirao nešto suptilnije za ličnu zaštitu, onda verovatno ne poznaje ovog čoveka nimalo. Vlasnik kompanije Twitter i jedan od najvećih trolova na planeti nedavno je podelio fotografiju putem svog ličnog naloga na svojoj društvenoj mreži i na njoj se mogu videti dva pištolja na stolu pokraj kreveta u spavaćoj sobi.

Pored pištolja tu su i četiri prazne konzerve dijetalne Koka Kole, oslobođene kofeina, naravno. Jedan od pištolja je prilično star i kao veoma vredan antikvitet, postavljen u izložbenu kutiju sa opisom Džordža Vašingtona koji prelazi reku Delaver, ali drugi deluje kao da je pravi i potpuno spreman za akciju.

Iako ne možemo potvrditi da li je ovaj ’moderan’ pištolj pravi ili samo dobra replika, veoma je interesantno videti Elona koji deli ovako nešto sa milionima svojih pratilaca. Štaviše, on je očigledno potpuno svestan nedostatka podmetača ispod svojih konzervi i čaša jer se na stolu mogu primetiti i jasni prstenovi od njihovog odlaganja, ali po svemu sudeći to ga, kao i brojne druge stvari u životu, preterano ne zanima.

Mask je kasnije tvitovao na ovu temu i obratio se zapažanjima svojih pratilaca, naglašavajući da za ovakav životni stil ’nema nikakvih opravdanja’. Trenutno, Mask se nalazi u San Francisku i fokusira se na formiranje kompanije Twitter prema svojoj volji, a otkako je stigao na kormilo ove društvene mreže, ni jedan trenutak nije dosadan. Uprkos svim trolovima i haosu koji je nastao, Twitter nastavjla svojim putem i kome se to ne sviđa može slobodno da ode, dok horde novih korisnika svakoga dana otvaraju nove naloge.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group