Evo šta je Roni Koleman rekao za Švarcenegera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nitro Gym (@nitro_gym00)

Jedan od najboljih bodibildera svih vremena diskutovao je o Švarcu i njegovim bodibilding danima...

Za Švarcenegera se često govori da je najbolji bodibilder zlatne ere ovog sporta, kada nije bilo mnogo steroida i kada su bilderi bili mnogo prirodniji. Međutim, Roni Koleman je legenda 90-ih i 2000-ih, jer on važi za jednog od najboljih bodibildera modernog doba i zbog toga njega često upoređuju sa Švarcenegerom.

Pošto su se takmičili u različitim decenijama, njih dvojica se teško mogu upoređivati, ali na intervjuu koji je Roni Koleman nedavno davao, on je izjavio nešto neverovatno, što niko nije očekivao.

Kada su Ronija pitali ko je bolji, on ili Švarceneger, Roni je odgovorio sledeće : „Arnold je definitivno najbolji bodibilder svih vremena, da je trenirao i da se bavio ovim sportom kada i ja, ne bih mogao da ga pobedim. Njegova genetika i veličina su neprikosnoveni. Moj izgled bio je bolji, jer sam trenirao u vremenu kada su izmišljeni novi nutrijetni i tehnologija, ali Arnold je trenirao bez toga i niko nikada nije mogao da ima veće grudi od njega“.

Roni je oduševio svoje fanove koji nisu mogli da veruju koliko je skroman i da tako lepe reči odvaja za Švarcenegera. Arnold se još uvek nije oglasio pvodom ove Ronijeve izjave, ali sigurni smo da hoće, jer je i on nekoliko puta govorio kako smatra da je Roni najbolji bodibilder svih vremena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group