Ma kakva Kim Kardašijan: Ovo je žena sa najboljim OBLINAMA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Austin (@cocosfanpage)

Lepa je zato što je SRPSKOG porekla...

Iako se konstatno priča o porodici Kardašijan i prelepoj i zanosnoj Kim, mi smo odlučili da vam predstavimo jednu drugu lepoticu koja po mišljenju mnogih izgleda bolje od popularne Kardašijanke. Ova lepotica je poznata američka starleta i u braku je za reperom Ice-T-jem i iako ima 45 godina, atraktivna plavuša izgleda neverovatno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Austin (@cocosfanpage)

Njeno ime je Koko Ostin i mnogi kažu da je je ovo žena sa najboljim oblinama na svetu. Verovali ili ne, Koko ima srpsko poreklo i njeni preci su bili Srbi koji su otišli u Ameriku. Iako za sebe kaže da je Amerikanka, ne krije svoje srpsko poreklo i njime se ponosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Austin (@cocosfanpage)

Koko je žena koja oduševljava svojim izgledom i zaista je pravi rival Kim Kardašijan koja je trenutno u centru medijske pažnje. Ona smatra da žena treba da istakne svoje obline. Ne boji se viška kilograma i kaže da su punije žene daleko više seksepilnije od mršavijih, pa je i to razlog zbog kojeg ona ovako izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Austin (@cocosfanpage)

Iako više nije glavna tema žute štampe i svetskih medija, Koko Ostin još uvek privlači pažnju kada se skine u bikini, njene fotograifje to i dokazuju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group