Ministar zaglavio u bolnici nakon čaše vode iz svete reke i pokušaja da dokaže njenu ispravnost

Indijski zvaničnik prebačen je u bolnicu nakon što je popio vodu iz svete reke kako bi pokušao da dokaže da je bezbedna za piće...

Bagvant Man, glavni ministar Pandžab regiona, snimljen je tokom ispijanja čitave čaše vode iz reke Kali Bein. Ova rečica se smatra svetom zbog verovanja da se osnivač sikizma, guru Nanak, kupao u njenoj vodi i doživeo prosvetljenje, sudeći prema The Indian Express publikaciji.

Sudeći prema ovoj medijskoj kući, Man je pokušao da demonstrira efikasnost dvadesetdvogodišnjeg projekta čišćenja ove reke. Ministar je takođe najavio i širi projekat čišćenja svih reka i vodenih tokova širom zemlje.

Manova Am Admi partija, tvitovala je čitav događaj početkom ove nedelje, opisujući projekat čišćenja i u Pandžabu i veze ove reke sa svetim osnivačem Sikizma. Zvaničnici ne žele da potvrde vezu između ministarovog završavanja u bolnici i vode koju je popio, naglašavajući da se radi o rutinskom pregledu.

Međutim, neimenovani izvori naveli su za indijske medije da je bolest zbog koje je ministar zaglavio u bolnici izazvana direktno vodom. Man je dobio ozbiljne bolove u stomaku i verovatno je bio uplašen zbog mogućih rezultata ispitivanja u bolnici, zahtevajući potpunu privatnost.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group