On njoj ukrao novac - ona njemu srce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Beraun (@rberryc)

Jedna žena tvrdi da je opljačkana uz pretnju pištoljem pre nego što joj je napadač naredio da ga doda na Facebook platformi i upitao je da izađe sa njim...

Sudeći prema Ember Beraun, Demijen Bojs joj je čak ponudi povrat novca od pljačke zbog toga što je odmah pao na nju i da je ona njemu veoma lepa, zamolivši je za prijateljstvo na popularnoj društvenoj mreži kako bi se bolje upoznali. Svako ko želi da nađe sebi lepšu polovinu definitivno ima bolje načine na raspolaganju, posebno što pretnja devojkama pištoljem i otimanje novca mogu doneti dugotrajne posledice po pitanju psihičkog stanja napadnute osobe, što je i ovde nažalost slučaj.

Pre nego što je napadač promenio strategiju i nakon što ga je srce prevarilo, Ember je izašla ispred kuće i krenula da proveri poštu, gde ju je napao sa prvobitnom namerom da joj otme novac. Ona tvrdi da ju je napadač primorao da mu pruži sav novac koji ima kod sebe, ali je u nakon toga zahtevao i Facebook nalog, gde joj je posle nekog vremena poslao poruku u kojoj tvrdi da je previše lepa kako bi bila opljačkana, navodeći svoju želju da joj vrati novac i bolje se upoznaju.

Razgovarajući sa lokalnim medijima, Ember je izjavila: „Izvadio je pištolj iz džepa kako bi mi stavio do znanja šta se dešava, zahtevajući da ga pustim u kuću. To nisam želela“. Nakon što je odbila da ga primi u svoj dom, Ember mu je pružila oko sto dolara, ali to naravno nije bilo dovoljno kriminalcu, koji je insistirao, i dalje držeću uperen pištolj u nju, da postanu prijatelji na Facebook-u.

Posmatrajući drugi kraj čelične cevi nesrećna žena se naravno složila odmah sa njim, a kako i ne bi: „Smatrala sam da ukoliko ga dodam na Facebook platofmi otići će, tako je i bilo“, objasnila je Ember. Međutim, iako je smatrala da je totalno lud i da od toga nema ništa, poruke su ipak uskoro počele da pristižu, sa lopovom koji je krenuo da flertuje sa njom, tvrdeći da želi da joj vrati novac zbog toga što je lepa. Jedna od ovih poruka glasila je: „Vidi, znaš da ću ti vratiti novac. Ovo je definitivno s**ban način da se neko upozna, ali zapravo ti si previše lepa da bi bila opljačkana“.

Ovaj zavodnik je ipak optužen za oružanu pljačku i trenutno se nalazi u pritvoru sa kaucijom od 7.500 dolara. On je takođe hapšen u drugom slučaju pljačke dvanaestog juna, tako da se suočava sa optužnicama za provalu, nedozvoljeno posedovanje oružija, napad, nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje života. On je navodno pucao na dvoje ljudi i jednu osobu udario ciglom, dok je policija morala da ga izvlači iz zgrade u kojoj se barikadirao, pre nego što se na kraju predao nakon što je stigao SWAT tim, sa kojim se niko sa dve sive ćelije ipak ne šali.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group