Pecaroš bežeći od pčela završio u jezeru kao hrana piranama

Unakaženo čovekovo telo izvučeno je iz jezera u Brazilu nakon što su ga pirane dohvatile nedugo nakon pada u vodu...

Kako su dva druga koja su sa njim bila na pecanju navela, nesrećni muškarac skočio je u vodu zbog toga što ih je napao roj pčela. Da bi se spasili uboda razbesnelih insekata, pecarosi su uskočili u jezero u opštini Brazilija de Minas, Minas Gerais. Estados de Minas preneo je da su dva prijatelja uspela da otplivaju na bezbedno, dok se njihovom drugu gubi svaki trag.

Lokalno vatrogasno odeljenje pozvano je kako bi pomoglo da se pronađe ovaj čovek, dok je jedan policajac čak želeo da zaroni, ali su mu onda rekli da je jezero prepuno pirana. Telo je na kraju isplivalo na oko četiri metra od obale tokom vikenda, a vlasti su odmah mogle videti ujede i oštećenja na tkivu naneta zubima, zaključivši da su pirane odlučile da ovog čoveka pretvore u obrok.

NewsBeezer navodi da su ove ribe otvorile nekoliko delova njegovog tela i da su poptuno pokidale desnu stranu čovekovog lica. Vlasti u startu nisu bile sigurne da li se ovaj čovek utopio u prilikom skakanja ili su napadi ovih malih čudovišta konačno izazvali njegovu smrt.

Međutim, prvi izveštaji prenose da je poručnik Toletino, komadant Trećeg voda vojnog vatrogasnog odeljenja, izjavio da je čovekovo telo otkriveno u određenom položaju koji je čest kod slučajeva davljenja. Njegov leš je kasnije predat njegovoj porodici kako bi ga sahranili.

Južnoamerički baseni reke Amazon, predstavljaju dom za oko trideset različitih vrsta pirana, koje su bez sumnje zastrašujuće ribe sa zubima oštrim kao žilet i poznate su po tome da mogu probiti kožu bez ikakvih problema. Napadi ovih riba na ljude veoma su retki, kako je naveo BBC, međutim, oni se dešavaju kada ljudi dođu u kontakt sa nepoznatim vodama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group