Poznati brazilski poligamista sa devet žena spao na četiri ali ipak ne razmišlja da stane

Statistika kaže da se 50% brakova završava razvodom, a ukoliko je to tačno onda istovremeno znači i to da, ako ste oženjeni sa devet žena automatski rizikujete 4,5 brakorazvodnih parnica...

Ovo je realnost za poznatog Brazilca Artura O'Ursoa, popularnog poligamistu i influensera iz Sao Paula, koji je prvi put stigao na naslovne strane širom sveta otkrivajući da ima devet žena i da želi decu sa svakom od njih. Međutim, tridesetšestogodišnji Urso sada je oženjen samo sa četiri od svojih devet žena i a jedna ga je, sudeći prema njegovim izjavama, napustila nedugo nakon njihovog simboličnog venčanja održanog prošle godine, dok se sada grupno razvodi od njih četiri.

Urso je startovao svoje poligamsko putovanje 2021. godine kada se simbolično oženio sa svojih devet lepših polovina i preselio se u Žoao Pesoa kako bi izgradio svoj 'Dvorac slobodne ljubavi'. Nažalost, lokalno stanovništvo nije bilo oduševljeno njegovim prisustvom, tako da su Urso i njegove žene morali da se presele zbog konstantnog uznemiravanja.

"Bili smo veoma zabrinuti naravno", izjavio je Urso. "Uplašeni u prvi mah, ali smo onda seli i razgovarali o svemu kako bismo razrešili probleme. Živeli smo dobro, sa nekim sitnijim neslaganjima, ali ništa što ne biste smatrali normalnim u životu parova sve do tada." Međutim, pritisak javnosti je na kraju ipak uzeo svoj danak i stvorio preveliki pritisak u nekim od Ursovih veza, što je prirodno dovelo do njihovih pucanja.

"Sitne čarke i razmirice postale su sve češće, nakon čega smo postigli sporazum i odlučili da svako nastavi svojim putem", otkrio je influenser. "Rastali smo se u miru i svako od nas je rekao šta oseća i upravo se na tome slobodna ljubav i zasniva. Poštovanje individualnosti i zajedničkih sloboda, zajedno sa razumevanjem trenutka kada je kraj, bez stresa i dodatne drame", nastavio je Artur.

Iz razloga što je poligamija nelegalna u Brazilu, Ursovi brakovi i razvodi nisu izvedeni pred zakonom, već predstavljaju simbolične procese održane u privatnim krugovima. Sudeći prema izveštajima, Urso je legalno oženjen samo sa svojom prvom ženom Luanom Kazaki, a uprkos tome što je prošao kroz pet raskida, ovaj čovek ne odustaje od izgradnje svog života i porodice.

"Ne znam kada će se to dogoditi, ali sam siguran da ću se opet oženiti i to učiniti sa još više žena", zaključio je Urso, koji je prvobitno izjavio da startuje svoje poligamno putovanje iz čistog protesta protiv monogamije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group