Radnika zoološkog vrta napala dva krokodila pred prestravljenim posetiocima

Ukoliko smatrate da je vaš posao stresan i doživljavate šokove svakoga dana, onda niste videli čoveka kome se dan okrenuo naglavačke nakon što ga je napao krokodil dugačak gotovo pet metara...

Istina, većina nas se ne petlja sa ovim predatorima koji proždiru ljude tokom obavljanja svakodnevnih zadataka, međutim jedan čovek imena Šon Lekslus poseduje upravo takav, krajnje opasan posao.

Ovaj krotitelj krokodila imao je više sreće nego pameti kada je izbegao smrtonosni napad ne jednog, već dva gigantska reptila na Crocodile Creek farmi u KvaZulu Natal proviniciji u Južnoj Africi. Šona je uhvatila ženka krokodila imena Jul, pre nego što je bio primoran da se oslobodi od nilskog krokodila koji je sasvim prikladno nazvan Hanibal, na kome je u međuvremenu sedeo.

Šezdesetosmogodišnjeg muškarca ugrizla je ženka krokodila, koja je svojim zubima od gotovo 13 centimetara sa lakoćom probila njegovu butinu. Uprkos što je uspeo da se izvuče iz čeljusti krokodila, Hanibal je krenuo u napad, bacivši ga na pod pre nego što je radnik zoološkog vrta uz puku sreću uspeo da umakne.

Ovo je bio incident dovoljan kako bi izazvao histeričnu paniku kod posetilaca, koji su svojim očima posvedočili ovim horor scenama. Park za reptile postavljen je u dolini reke Utongati, u blizini Durbana, i predstavlja dom za šest hiljada krokodila, aligatora i zmija.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group