The Grand Tour – Trejler za SEZONU 2

Klarkson, Mej i Hamond se vraćaju i spremni su za još luđu i urnebesniju akciju...

Top Gear je serija koja se emitovala preko 20 godina na BBC kanalu, međutim kada je glavni voditelj, Džeremi Klarkson otpušten, emisija je doživela slom. On i njegove kolege, Hamond i Mej, nisu hteli da dozvole da njihovi talenti propadnu, pa su sa Amazonom kreirali novu emisiju koja se zove The Grand Tour.

Prva sezona nove emisije je završena i fanovi su jednostavno poludeli za njom. Mnogi je nazivaju Top Gear-om na adrenalinu, jer sada poznati trio ima veći budžet i neograničene izvore automobila i resursa, pa su u stanju da nam predstave zaista fenomenalne stvari.

Automobilski trio je vredno krenuo da radi na drugoj sezoni koja nje skoro pa gotova, a kao dokaz Amazon je objavio i prvi trejler. Ako ćemo da sudimo po trejleru, onda možemo da očekujemo emisiju koja će biti prepuna dobrih automobila, koja će da sadrži akciju i prepoznatljivi britanski humor.

Pogledajte trejler.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group