Uhvaćen kako mokri sa krova stadiona tokom ragbi utakmice u Sidneju

Jedan muškarac u Australiji našao se pred sudom nakon što je snimljen kako mokri sa krova sportskog stadiona u Sidneju...

Viralni snimak krenuo je da se deli društvenim mrežama i predstavlja nam čoveka koji nonšalantno uživa na krovu Fudbalskog stadiona Sidnej, na događaju održanom 16. jula. U susretu Engleske i Australije u trećem kolu test mečeva sredinom godine, jedan čovek iz publike očigledno nije želeo da propusti ni jedan momenat akcije koja se odvijala na terenu.

Sedeći na vrhu Bil O’Rejli Tribine, muškarac je snimljen, kako deluje, dok urinira u pravcu velikog ekrana tokom drugog poluvremena meča. 9News prenosi da je tridesetjednogodišnji muškarac nedugo potom uhapšen i prevezen u lokalnu policijsku stanicu, gde je zadržan na osnovu dve tačke.

Policijski portparol izjavio je za ovu mrežu: „Oko 21:20 u subotu 16. jula, muškarac je primećen na krovu stadiona u Mur Parku, gde se navodno popeo putem semafora na samom gledalištu, završavajući na konstrukciji iznad jedne tribine. Ubrzo potom lokalni organi reda krenuli su u akciju i bezbedno uklonili čoveka, nakon čega je priveden“.

Kako se dalje navodi, on je zadržan po stavkama nedoličnog ponašanja na javnom mestu i penjanja na konstrukciju javne zgrade bez ikakvog odobrenja. On je od ponedeljka dobio mogućnost da izaće pod kaucijom i svoj dan pred sudom će imati 25. jula, gde će nadalje o njegovoj sudbini odlučivati sudija.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group