"Živi Nostradamus" pogodio svoje prvo predviđanje za 2024. godinu.

Može se reći da većina ljudi zna za Nostradamusa i predviđanja koja je prorok iz 16. veka napravio - ali da li znate da postoji "živi Nostradamus" koji postaje sve poznatiji na društvenim mrežama?

Osoba o kojoj je reč je Atos Salome, parapsiholog iz Brazila, koji je u prošlosti tvrdio da je predvideo pandemiju Covid-19 još 2012. godine. Sada se čini da se njegovo prvo predviđanje za 2024. godinu ostvarilo, nakon što je tvrdio da će biti "tri dana tame".

Tvrdio je da će solarna baklja pogoditi Zemlju i da je koronalno izbacivanje mase (CME) na putu ka nama, u intervjuu za Express, što se dogodilo 24. marta, a takođe je rekao da će se kao rezultat toga dogoditi "totalno solarno pomračenje" početkom aprila.

Rekao je: "Članak se bavi teorijama zavere koje okružuju Tri dana tame koje se podudaraju sa totalnim solarnim pomračenjem 8. aprila 2024. godine, izazivajući zabrinutost u vezi sa solarnim koronalnim izbacivanjima mase (CMEs)."

Takođe je napravio predviđanja o "hitnoj stvarnosti" Trećeg svetskog rata, tvrdeći da će uskoro biti izazvan sajber napadom koji se odvija između Kine i Rusije.

Prorok je takođe rekao da će privatnost podataka doći u prvi plan 2024. godine, rekavši: "Matrica moderne nadzorne opreme simbolizuje proširujuću mrežu praćenja i kontrole koja prožima naš svet. Brzo se približavamo stvarnosti gde privatnost postaje pojam koji omogućava vladama i korporacijama neviđen pristup ličnim informacijama pojedinaca."

Pravi Nostradamus, međutim, predvideo je svakakve stvari za 2024. godinu, od rata sa Kinom do defenestracije novokrunisanog kralja Britanije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group