Savršen projektor za svaku priliku - YABER Pico T1

Moderni televizori ravnog ekrana predstavljaju glavne platforme za zabavu u svakom domu, a uprkos tome što ih je moguće postaviti bilo gde, postoje određena ograničenja koja je potrebno uzeti u obzir...

Što je ekran veći, to je daleko komplikovanije pomerati ga okolo, stoga su projektori izvanredna alternativa za mnoge. Međutim, većina ovih uređaja zapravo nije kompaktna, tako da je za sve one koji žele pravu prenosivost, jedina opcija koja danas postoji Pico T1.

Još od prvog reklamiranja DLP i LED tehnologija, koje su omogućile proizvođačima da smanje svoje komponente na sam minimum, Pico projektori postali su mejnstrim. Pojedine kompanije integrišu ove projektore u brojne uređaje dostižući izvanrednu multifunkcionalnost i rezultate. U međuvremenu, više nego uspešna kampanja kompanije YABER uspela je da isporuči svetu najuglađeniji projektor do sada, dovoljno kompaktan komad tehnologije koji bi bez problema stao u džep.  

Pico T1 model koristi DLP sistem i zvanično je postao najmanji i najtanji projektor koji je kreiran do današnjeg dana. U veličini trenutno vodećih pametnih telefona, ovaj projektor je više nego pogodan za posedovanje kada situacija zahteva veći displej. Sudeći prema zvaničnoj stranici proizvoda, on može bacati sliku na bilo koju ravnu površinu do dijagonale od sedamdeset inča.

Mini-HDMI i dva USB-C priključka omogućuju korisnicima da se povežu sa svojim računarima, gejming sistemima, pametnim telefonima i svim ostalim modernim uređajima. Najmanji projektor na svetu poseduje bežičnu konekciju putem Bluetooth sistema i dual-band Wi-Fi. Ono što Pico T1 ne poseduje jeste ugrađena baterija, stoga ga je potrebno povezati na eksternu bateriju ili direktno u zidni punjač.

Iako može dekodirati sadržaj od 1080p, bazna rezolucija YABER Pico T1 modela iznosi svega 540p i ima maksimalnu osvetljenost od veoma niskih 110 ANSI lumena. Ovo znači da je ambijentalno osvetljenje glavni problem kada je reč o vidljivosti, ali kada uzmemo njegovu veličinu u obzir, ovaj projektor je prilično veliko dostignuće, koje poseduje zvučnike sa senzorskim kontrolama na svom vrhu i magnetni tronožac, predstavljajući nam budućnost portabl projektora koji će zajedno sa ovom tehnologijom biti usavršavani tokom godina koje dolaze.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group