HONOR osvojio 36 nagrada od brojnih svetskih medija na IFA 2023

Koncepti i prakse kompanije HONOR u oblasti sklopivih pametnih telefona široko su prepoznati od strane globalnih medija...

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je na IFA 2023 u Berlinu najlakši i najtanji pametni telefon koji se sklapa prema unutra – HONOR Magic V2, kao i najnoviji koncept sklopivog telefona ka spolja – HONOR V Purse koji pruža beskrajne mogućnosti za samoizražavanje. Uz brojne svetske medije koji su ove godine oba pametna telefona nagradili sa „Best od IFA”, prepoznat je i inovativni inženjering i vodeći održivi koncept u kategoriji sklopivih uređaja kompanije HONOR.

Ove godine, HONOR je dobio ukupno 36 nagrada od medija na IFA 2023. Android Headlines je dodelio HONOR V Purse nagradu „Best of IFA 2023” i komentarisao da „HONOR V Purse nije samo telefon, već je i fashion statement. To je bila jedna od najzanimljivijih najava koje smo videli na IFA 2023.” GSMArena se takođe osvrnula na koncept dizajna HONOR V Purse rekavši da je „ovo zapravo veoma napredan uređaj, mi uvek cenimo kada kompanija razmišlja izvan okvira.”

HONOR Magic V2 – najlakši i najtanji pametni telefon, koji je prvi put predstavljen na globalnom nivou, takođe je privukao veliku pažnju. TechRadar je dodelio nagradu HONOR Magic V2 telefonu „Best of IFA 2023” i izjavio: „Malo uređaja može da postigne da onog trenutka kada ga korisnik uzme u ruku, svi ostali deluju zastarelo. Magic V2 upravo to može u kategoriji sklopivih telefona, što ga dodatno čini dostojnim dobitnikom IFA 2023 nagrade.” Ovaj uređaj je zaslužio mesto i u XDA-Developers „Best of IFA 2023” nagradama zahvaljujući inovaciji koju donosi na tržištu sklopivih telefona. „To je najtanji i najlakši sklopivi telefon na svetu, čak i kada je sklopljen, tanji je i od iPhone 14 Pro Max uređaja.”

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group