Otkriveni novi PS5 detalji

Na CES-u 2020, direktor interaktivnog dela Sony kompanije, Džim Rajan, otktio je nekoliko novih detalja...

CES je jedan od najvećih tehnoloških događaja i ove godine imali smo priliku da vidimo mnogo novina i da dobijemo informacije vezane za različite gedžete. Misteriozni PS5 takođe je bio na sceni i Džim Rajan uspeo je da otkrije nekoliko „ključnih“ karakteristika koje odvajaju ovu konzolu od prethodnih.

Džim je rekao da će novi Soni posedovati super brzi SSD, ultra HD blue ray opciju, novi DualShock kontroler, kao i promenljive i adaptivne dugmiće koje korisnici  mogu prilagođavati po želji. On je dodao da će nova konzola biti znatno unapređenje od prethodne i da će gejmeri ovoga puta moći da igraju igre u visokoj rezoluciji na najvećim i najmodernijim televizoirima i da pritom dobijaju kvalitet i performanse koje su do sad nezabeležene.

Dizajn ove konzole je takođe predstavljen, pa su svi bili oduševljeni futurustičkim izgledom koji podseća na motor nekog svemirskog broda.

Rajan je na kraju poručio fanovima da novu konzolu u prodaji mogu očekivati za vreme praznika 2020. godine, što znači da nas samo godinu dana deli od gejminga nove generacije.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group