Bred Pit i Penelope Kruz su u zabranjenoj ljubavnoj vezi

Dve najuspešnije holivudske zvezde su se "ujedinile".

Revija Chanel i modna pista za jesen/zimu 2024/2025 ove godine su otvoreni na drugačiji način, na Nedelji mode u Parizu. Dve najuspešnije holivudske zvezde, Penelope Kruz i Bred Pit, iznenadile su publiku glumeći u kratkom filmu, koji je otvorio šou.

Glumci nagrađeni Oskarom udružili su se u ovom mini-filmu, koji predstavlja omaž francuskom letovalištu Dovil, poznatom kao prvo mesto gde je Koko Šanel otvorila butik daleke 1912. U režiji Inez & Vinoodh, film je omaž klasiku iz 1966. godine „Un Homme et Une Femme“ (Muškarac i žena) sa Anuk Eme i Žan-Lujom Trentinjanom, koji žive u nedozvoljenoj ljubavnoj vezi.

Chanel film se fokusira na ključnu scenu u filmu u kojoj protagonisti sede jedno preko puta drugog u hotelskom restoranu. U originalnoj sceni Chanel torba Anuk Eme je postavljena između njih. Ovaj pokret se ponavlja u novom Chanel filmu. Sve ovo se dešava uz divnu muziku Frensisa Lea. Na kraju krajeva, omiljena muzička tema filma postala je sinonim za svaku romantičnu scenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Penelope Kruz je prisustvovala modnoj reviji kuće, a govoreći nakon revije o svojoj prvoj saradnji sa glumcem, rekla je: "Snimanje za Chanel je trajalo dva dana i lepo smo se proveli. Svi smo želeli da je Bred danas ovde, ali on radi na filmu koji snima sa mojim mužem, inače. Ali bilo je sjajno raditi sa Bredom."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group