Monster predstavlja alkoholna pića sa originalnim ukusima svojih proizvoda

Monster je predstavio prvu liniju alkoholnih pića koja u potpunosti zadržavaju ukus popularnih energetskih proizvoda brenda...

Kompanija koja se nalazi u vlasništvu Koka-Kole, predstavila je četiri ukusa svoje Beast Unleashed drinks - Mean Green linije, koja je kreirana prema ukusima originalnih Monster enegetskih napitaka - Peach Perfect i White Haze, koji su slični Monster Energy Zero Ultra i Scary Berries izdanjima.

Iako je ova kompanija najbolje poznata po svom opsegu energetskih pića, ove ’žešće’ verzije Monstera ne sardže kofein, ali ovoga puta, one stižu sa 6% alkohola. Prošlog avgusta, izvršni direktor brenda, Rodni Saks, izjavio je da će nova ponuda biti potpuno drugačija od onoga što drugi proizvođači snažnih gaziranih pića imaju na tržištu, tako da će definitivno postati sveprisutna na policama i u frižiderima tokom nekoliko narednih godina.

Kako je Koka-Kola naglasila: „Naša originalna ekipa kreira pića više od trideset godina. Naš omiljeni brend Monster uskoro će napuniti dvadeset i jednu. Stoga, mi smo odlučili da proslavimo ovaj veliki dan kreiranjem osveženja za odrasle. Obrisali smo energetsku etiketu, izbacili kofein i šećer. Nakon toga smo fermentisali najukusniji alkohol svih vremena i uklopili ga sa našim proverenim i pravim ukusima. Zver je oslobođena! Odličan ukus, šestoprocentni alkohol i potpuni nedostatak šećera spremni su da vas osveže“.

Kako deluje prema preliminarnim utiscima kupaca, kompanija je u potpunosti uspela da pogodi ukuse originalnih Monster energetskih pića. Za sada, pića su dostupna samo u nekoliko država u SAD, uključujući Kaliforniju, Kolorado, Floridu i Ohajo, ali je prošle nedelje direktor potvrdio da će nova linija biti dostupna u čitavoj Severnoj Americi, dok će nakon toga najverovatnije krenuti da osvajaju Evropu.

Međutim, ovo definitivno neće biti kraj novog projekta, sa Saksom koji je potvrdio: „Naša alkoholna inovacija je robustna i čitavi pogoni su posvećeni dodatnim inovativnim linijama proizvoda koji se trenutno nalaze u razvoju. Radujemo se budućim projektima i jedva čekamo da plasiramo naše nove alkoholne proizvode tokom narednih nekoliko godina“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group