Deset najboljih hotela za savršeno letovanje na Eviji

Tropska vrelina koja je osvojila našu zemlju u proteklih nekoliko dana, navela nas je da snažnije nego ikada maštamo o godišnjem odmoru i odlasku na more…

Uživanje u zvucima talasa, morskoj vodi i mirisu mora je ono što nam je potrebno kako bismo se konačno oporavili od prethodne godine, koju rado ostavljamo iza nas, dajući sve od sebe da zaboravimo koliko smo toga propustili. Spremni smo da spakujemo svoje kofere i otisnemo se u neke nove avanture, bilo na starim dobrim destinacijama sa kojima se već dobro poznajemo, ili nekim sasvim nepoznatim, koje do sada nikada nismo videli.

Postoji neka lepota kada se radi o poznatim destinacijama – već dobro znamo svaki njihov kutak, znamo da ćemo se lepo provesti i putujemo praktično bez rizika, koji bi mogao da izazove stresne reakcije u nama i pokvari nam planove. Sa tim na umu, ovoga puta se fokusiramo na grčko ostrvo Evija i najbolje hotele koji se na njemu nalaze.

Kao drugo po veličini grčko ostrvo, Evija se prostire uz obalu Beotije i Atike, pa sve do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evija zauzima prostor jednog od najvažnijih pomorskih puteva Mediterana, a zahvaljujući svom ogromnom prirodnom bogatstvu, vrlo lako će vas oduševiti. Prestonica Evije, Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Severna obala ostrva nežno se spušta prema moru, stvarajući fascinantne vizuale neverovatne lepote.

Okarakterisano plavetnilom, mirom i spokojem, Evija će vas osvojiti u susretu sa morem, objedinjujući u sebi sve čari Mediterana. Ukoliko želite da provedete svoj odmor baš tamo, predlažemo vam da prelistate našu galeriju i otkrijete najbolje hotele koje možete bukirati već sada:

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group