Terme Sveti Martin - savršeno mesto za odmor cele porodice

Više slika

Više slika

Svake zime tražimo načine kako da ostanemo vitalni, ojačamo naš imunitet i opustimo telo.

Prednosti rituala sauniranja već stotinama godina koriste Finci, koji posete saunama smatraju i vrlo važnim duhovnim i društvenim iskustvom. Svoju oazu mira u saunama i na bazenima, zajedno s celom porodicom možete pronaći upravo u Termama Sveti Martin, destinaciji na severu Hrvatske, koje su poznate i kao Prvi Healthness Resort u Europi.

Porodično opuštanje usred netaknute prirode

Ako tražite ideje za opuštanje cele porodice u saunama, na bazenima ili tokom vrhunskih wellness tretmana, jedan od predloga je produženi vikend u najsevernijoj hrvatskoj regiji, Međimurju. Tačno u srcu ove zelene destinacije koja je i dobitnik nagrade Green Destination kao prva u Hrvatskoj i tek 4. u svetu za svoje napore na području održivosti i zaštite okruženja, nalaze se Terme Sveti Martin koje nude bezbroj aktivnosti za svakog s bogatom tradicijom kupališnog turizma i jednom od najlekovitijih termomoneralnih voda u Europi. Odaberite paket Healthy Family Fun i otkrijte sve tajne savršenog porodičnog odmora u ovoj jedinstvenoj destinaciji. 

Wellness trenuci za pamćenje

Zakoračite u Wellness centar koji nudi autentične wellness tretmane pripremljene od domaćih i lokalnih proizvoda ili se odmorite u Svetu sauna koji kao jedan od retkih nudi i Family wellness termine tokom kojih saune možete posetiti i sa svojim najmlađima. Uživanje u sauni nije nužno uvijek rezervirano samo za odrasle – s pravilnim pristupom može biti itekako korisno i za decu jer im se na ovaj način razvija odnos prema zdravom načinu života već od malih nogu. Kod ubrzanog načina života u današnje vreme je važno da slušate svoje telo koje traži ravnotežu u organizmu, a upravo je to u srcu svake usluge ovih međimurskih terma koje su razvile svoj sopstveni inovativni Healthness koncept. On u svojoj srži nosi kombinaciju aktivnog odmora, wellness opuštanja i zdrave domaće gastronomije koja osigurava dobar osećaj u sopstvenoj koži tokom i nakon boravka u ovom resortu.

Najbolje za zdravi početak dana

Terme Sveti Martin već su nadaleko postale poznate po svom partnerskom odnosu s domaćim i lokalnim dobavljačima koji svoje sveže i zdrave proizvode svakodnevno dostavljaju u terme, kako bi njihovi maštoviti chefovi iste pretvorili u ukusne obroke za svakog gosta. Upravo ove namirnice najzdravijeg mogućeg porekla svakom gostu garantuju najbolje za njegovo telo. Kao najbitniji obrok dana, doručak vas u ovim termama sigurno neće razočarati. Na buffet stolu pronaći ćete lokalne namirnice, ali i one koje se pripremaju baš u kuhinji samih terma kao što je domaći jogurt, maslac ili granola. Domaće namirnice i moderna jela nalaze se i na jelovniku a la carte restorana Le Batat, koji je postao sinonim za zdravo i ukusno, jer ovde baš svako može pronaći nešto za sebe s obzirom da je bogat izbor jela za osobe s različitim prehrambenim navikama. I na kraju, odaćemo vam jednu tajnu: u termama u svim poslasticama možete uživati bez griže savesti – sve su domaće, ručno rađene i bez veštačkih zaslađivača i pojačivača ukusa.

Bezbroj aktivnosti i ideja za provođenje zajedničkog vremena

Ako vas wellness i saune ne mame, u Termama Sveti Martin postoji bezbroj drugih aktivnosti koje vam se nude na dlanu. Kupanjem u termomineralnom zatvorenom bazenskom kompleksu The Temple of Life, koji sadrži vodu stariju od 43.000 godina, možete opustiti svoje telo, a za vaše najmlađe tu je bogat animacijski program s maskotama Martijem i Martinom uz vrhunski animacijski tim koji organizuje edukativne radionice, filmske i disko večeri, ali i zabavne igre u dvorani uz veliki tobogan na naduvavanje, go kart ili life-size Čoveče ne ljuti se. Do kraja februara veliki i mali mogu pokazati svoje umeće pirueta na jedinom eko klizalištu u Međimurju ili se tokom sunačnog dana zaputiti na istraživanje okruženja turističkim vozićem. Za one malo hrabrije, u termama postoji mogućnost najma bicikla zajedno s rutama, a za one koji nisu adrenalinski tipovi tu su opuštajući besplatni časovi joge i meditacije koji će sigurno dovesti vaš um, telo i duh u ravnotežu.

Za dobar početak godine, bolju produktivnost i ugodan osećaj u sopstvenom telu, ključno je pronaći pravi balans između poslovnog života i odmora. Brinite o svom zdravlju i energiji i opustite se zajedno s porodicom u Termama Sveti Martin, mestu kojem ćete se hteti vratiti opet i opet...i opet.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group