3 seks poze koje će oduševiti vašu lepšu polovinu

Ako želite da razbijete monotoniju u bračnom krevetu, onda će vam ove poze pomoći u toj misiji...

U dugogodišnjim vezama i brakovima često dolazi do umanjivanja seksualne želje, a razlog za to jesu monotonija i dosada. Kada stalno radite iste stvari sa jednom osobom, onda će vam te stvari definitivno dosaditi i zbog toga je vrlo važno da u svom seksualnom životu često ubacujete nove stvari, jer ćete tako začiniti vašu vezu i učiniti da sve ostane zanimljivo i uzbudljivo.

Zato smo odlučili da vam predstavimo 3 nove seks poze koje verovatno nikada niste probali, a koje će omogućiti da se lepo zabavljate sa vašom partnerkom i da uživate u vašim intimnim trenucima.

Evo o kojim pozama je reč:

1. Testera

Ovo je vrlo lagana i zanimljiva poza koja će pružiti veliko zadovoljstvo vama i vašoj partnerki. Sedite na ivicu kreveta, a noge oslonite na pod. Vaša partnerka treba da vam sedne u krilo i da vas opkorači, a zatim da se nagne unazad dok je vi pridržavate za leđa. Radite zajedno u ujednačenom ritmu i videćete da će vam ova poza ulepšati noć.

2. Vodopad

Lezite naopako na kauč, tako da vam leđa budu oslonjena na mesta za sedenje, a noge prebačene preko naslona. Vaša partnerka treba da sedne na vas i da se rukama pridržava za vaša ramena. Vi se držite za njene butine kako ne biste pali i uživajte u njenim pokretima, jer je u ovoj pozi žena ta koja je dominantna.

3. Ratnička poza

Lezite na leđa potpuno ispruženi. Vaša partnerka treba da sedne na vas i jednu nogu da ispruži, a drugu da savije u kolenu. U ovoj pozi ona može da dominira i da bira tempo, dok ćete vi ležati i uživati u njenoj igri.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group