5 razloga zbog kojih oženjeni muškarci treba da masturbiraju

Ako ste u braku, onda aktivirajte “desanku”...

Najčešći problem u brakovima žirom sveta jeste seksuialno nezadovoljstvo koje partneri imaju. To se najšešće dešava zbog zasićenja i dosade. Na početku veze ste ludo zaljubljeni i mislite da će to trajati zauvek, ali se obično desi da se ljubavni žar posle nekog vremena smanji. Ljubav uvek postoji, ali seksualni život se uvek svodi na jedno te isto, pa se parovo često osećaju isfrustrirano i nesrećno.

Ali ne brinite, postoji jedno rešenje koje će moći da vas rastereti i da vam spasi brak. U pitanju je mastrubacija. Savetuje se da i muškarac i žena posvete malo vremena sebi kad god je to moguće. Mi ćemo se posvetiti samo muškarcima, pa evo 5 razloga zbog kojih treba da mastrubirate ako ste u braku.

1. Držaćete hormone pod kontorolm

Dešava se da zauzeti bračni parovi u toku nedelje imaju vremena za samo par seksualnih odnosa, što neke muškarce dovodi do ludila. Oni gore od seksualne želje, pa često postaju napeti, nervozni i prisiljavaju svoje partnerke na seks, kada one to ne žele. Zbog toga je mastrubacija odličan način da se izduvate i da svoje hormone dovedete u kontrolu.

2. Fantazija

Čak i odrastao čovek mora da mašta i fantazira, a masturbacija vam može omogućiti da maštate o stvarima koje možda ne bi podelili sa vašom lepšom polovinom. Tada ste u svom svetu koji samo vi kontrolišete.

3. Dokazaćete da niste zavisni od žene

Čak i da vaša žena zna da mastrubirate, ona će samo videti da vi možete i bez nje, što će je samo naterati da se više posveti vama i vašem seksualnom životu.

4. Manje stresa

Bračni život često donosi dosta nerviranja, stresa i neispavanih noći. Mastrubacija je sjajan način da u vaš mozak pustite malo srećnih hormona i da na trenutak zaboravite na sve probleme.

5. Najbolje iz oba sveta

Seks sa ženom i druženje sa Desankom, neki bi to nazvali savršenim spojem. Ništa ne može biti tako dobro kao seks sa osobom koju volite najviše na svetu, ali ponekad je takođe dobro kada ste sami sa sobom. Zbog toga će vam masturbacija pružiti da imate najbolje od oba sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group