Brazilac otkriva svoje "muke i probleme" koje je u početku imao sa svojih devet žena

Čovek koji je trenutno sa devet pao na osam žena tvrdi kako je morao da kreira seks raspored da bi svakoj od njih osigurao podjednako intimno vreme sa njim...

Brazilac Artur Ourso postao je viralna zvezda širom sveta nakon što je organizovao venčanje sa svojih devet žena kao protest uperen protiv monogamije i proslavljanja slobodne ljubavi. On je već bio oženjen jednom ženom, Luanom Kazaki, živeći kao par svingera, tako da je ceremonija održana u crkvi sa ostalim ženama koje su bile prisutne kako bi se priključile njihovom braku.

Poligamija je ilegalna u Brazilu, tako da zaveti dati toga dana u Sao Paulu nisu pravno obavezujući, ali u svakom slučaju shvatamo njihovu suštinu. On je ove godine izgubio jednu svoju ženu koja je ipak odlučila da je monogamija nešto što joj daleko više odgovara, poremetivši mu potpuno njegov seks raspored i konačno ga nateravši da od njega potpuno odustane.

Kako je Artur objasnio: „One sve žele da ispune moje seksualne želje i potrebe po svaku cenu. One su sve srećne kada ostvare svoje ciljeve. Naš seksualni život je ispunjen zabavom i uživanjem, dok sam inicijalno pokušao da imam seks sa njima putem zakazivanja. Međutim, praćenje ovakvog rasporeda donelo je brojne probleme i ponekada je delovalo kao da imam seks samo zbog jnega, a ne iz ljubavi i radi uživanja“.

„Drugim prilikama imao bih seks sa jednom ženom misleći na druge.“ Artur deluje kao brižan muž i dobar lik, ali kako sam tvrdi, stvari sada teku potpuno prirodno i on je stvorio daleko bolji aranžman od prethodnog. Kako je nastavio: „Nije potrebno previše kako bi se dobila pažnja kada imate toliko mnogo žena. To mi nikako nije delovalo ispravno, tako da sam ga se otarasio i odlučio da pustim da seks teče prirodno, što je bilo izvrsno“.

„Iskusiti sve zajedno postalo je veoma zabavno, zadovoljavajuće i unikatno iskustvo, a one su sve veoma različite u krevetu. Jedna od njih, ne želim da je imenujem, vodi da dominira, dok ja volim ženu koja mi jasno stavlja do znanja šta želi.“ Naravno, kada imate toliko žena koje žele pažnju i ljubav u vezi, ljubomora može postati ozbiljan faktor.

„Kada poklonim jednoj od njih skupoceni poklon, a drugoj nešto manji ili jeftiniji, dolazi do ljubomore između njih. One zahtevaju pažnju, ljubav, seks i ostala zadovoljstva kao deo našeg svakodnevnog života, tako da ja jednoj ne mogu pružiti više nego drugoj. I dalje učim mnogo toga i prilagođavam se našoj velikoj bračnoj zajednici.“

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group