Da li je vaša devojka psihopata?

Ljubav je lepa i divna stvar, koja vas može podići iz mrtvih kada se osećate kao da povratka nema…

Može vam dati snage da nastavite dalje, kada vam deluje kao da ćete svakog momenta pasti. Može vas podsetiti zašto ste vredni i može učiniti da ovaj ružni svet deluje mnogo lepše…

ALI…

To se sve odigrava u momentima kada stvari idu kako treba. Tada vas ljubav može spasiti. Ali, ljudi ne vole da govore o ljubavi, kao konceptu koji konstantno menja oblik i pravac bez upozorenja. U jednom momentu, ljubav vam može delovati kao najblistavija zvezda na nebu, dok u sledećem momentu može postati oluja koja ruši i guta sve pred sobom.

Ljubav koja nije savršena vas ubija, i čini da sve oko vas asocira na bol. Ako imate dovoljno sreće, možda to nikada nećete osetiti, ali za sve nas koji smo se jednom našli u tom mračnom mestu, ljubav postaje nešto poput mača sa dve oštrice.

Dodajte tome i činjenicu da je vaša voljena osobe sociopata koji želi da vas uništi – sjajno zar ne? Kako prepoznati takvu partnerku pre nego što je kasno? Koji su znaci? Pa, mi vam ovog puta donosimo deset nagoveštaja da je vaša devojka psihopata. Ako prepoznate svoju veliku ljubav u nekim stavkama na ovoj listi, bežite što dalje.

10. Hobiji

Hobiji će vam reći tako mnogo o jednoj osobi, uz veoma malo postavljenih pitanja. Postoje hobiji koji su normalni, i oni drugi. Ako neko ne uživa u druženju sa ljudima, zabavama, video igrama, filmovima ili muzici, ta osoba nije odmah psihopata. Ono što vas mora zabrinuti je činjenica da oni ne vole ništa, ili nešto nelegalno. Ako vaša devojka voli da dostiže uzbuđenje nelegalnim aktivnositma, poput sitne krađe ili slično, smatrajte se upozorenim. Takve stvari nikada ne nestaju, već prerastaju u još veće probleme.

9. Interakcije sa drugima

Pa, ovo je veoma lako. Kako se vaša devojka odnosi prema drugim ljudima? Da li je dobro prilagođena javnim situacijama? Ako je ipak nepristojna prema nekome bez razloga, popreko gleda ljude i naleće na njih, odnosno ima celokupni utisak da je bolja od njih, budite oprezni. To je jedan od prvih znakova da ste u vezi sa osobom koja će vam pojesti dušu. O ljudima možete naučiti dosta kada ih posmatrate kako tretiraju druge oko sebe. Posebno kako tretiraju uslužno osoblje.

8. Mrzi sve (bukvalno svakoga i sve)

Ovo je sledeća stavka naše liste sa razlogom. Možda je u redu kada vaša voljena nije u fazonu “mir i ljubav” prema celom društvu, to je sasvim normalna stvar. Psihopate i sociopate ipak, sa druge strane, svoju mržnju nose na rukavu i rado ih pokazuju svima koji su voljni da vide. Ako osoba ima toliko mržnje, odnosno mrzi iz dubine duše, šta mislite gde će sva ta mržnja završiti? Pa, možda će biti usmerena na vas.

7. Misteriozna prošlost

Čudna stvar. Ako vaša devojka ne želi da vam kaže ništa o svojoj prošlosti, nemojte padati na one fore “bitna je budućnost” ili “ ja sam privatna osoba i neke stvari zadržavam za sebe”. Verovatno postoji razlog za to. Iako zapravno ne znate šta se tu krije, morate jednostavno provoditi vreme sa njom, što možda baš i nije najbolja stvar na svetu. Najzdravije veze se zasnivaju na poverenju, i potpunoj iskrenosti sa obe strane. Ako ste u vezi sa nekim ko ne želi da vam oda bilo koji detalj o svom životu, to je zato što verovatno oni i NE ŽELE  da vi saznate neke stvari. Hm…

6. Veza sa porodicom

Pa, kako se vaša devojka slaže sa svojom porodicom? Ako ih tretira sa istom mržnjom koju smo prethodno pomenuli u vezi sa strancima, osim nekih slučajeva zlostavljanja ili maltretiranja, ta mržnja je neopravdana i pokazuje vam kakva je to zapravo osoba. Samo mržnja i ništa više. Ako je moguće, navedite je da provedete jedan dan praznika ili neki vikend sa njenom porodicom. Tako ćete saznati sve što vam je potrebno.

5. Nema prijatelje

Poremećeni odnosi sa porodicom? Mrzi sve vaše prijatelje i stalno ih ogovara i proziva? Mrzi sve ljude sa televizije, vaše omiljene internet stranice, emisije i bendove? Pa, ovo je alarm koji zvoni odavno. Ali, kako da znate šta je od ovoga najvažnije? Morate proceniti njene prijatelje, ili pak, nedostatak istih. Svako od nas je delimična refleksija svojih prijatelja, pa ako vaša voljena ima užasne ljude među prijateljima, verovatno je i ona donekle takve. Ako nema prijatelje, to je onda još gore.

4. Vara vas ispred nosa

Možda ne baš bukvalno pred vašim očima, ali ne pokazuje nikakvu nameru da sakrije svoju prevaru. To samo znači da je to veoma loša osoba. Ako pokušavate da je izvadite nekim pozitivnim aspektima njene ličnosti, pomirite se sa činjenicom – to je jednostavno rečeno loša osoba.

3. Žrtvovanje životinja

Biće vam jasno da ste u zaista POREMEĆENOJ vezi ako dođete kući i naiđete na pentagram na podu i kozu u sredini pentagrama. Najjače od svega, vaša devojka će se naljutiti, jer je očekivala da još nećete doći kući. I onda odjednom, žrtvena koza u sred vaše dnevne sobe je vaša krivica. Ako se pitate WTF?! u tom momentu – evo novosti, u vezi ste sa psihopatom!

2. Glava joj se okreće za 360 stepeni

U jednom momentu razgovarate o kućnim poslovima koje ona nije uradila, i odjednom glava vaše devojke se okreće kao da želi da pogleda nešto iza sebe, ali se ne zaustavlja na normalnih pola puta, već pravi pun krug, kako bi videla divljački strah u vašim očima. Ako ostanete u vezi i posle toga, sami ste krivi.

1. Napravila je pobunu kad je Kristijan ispao iz Farme

Ovde nemamo šta da dodamo. Sve vam je valjda jasno.

Ako ste prepoznali svoju dragu u nekom od ovih nagoveštaja, želimo vam puno sreće. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group