Kako da seks traje duže i zbog čega je zornjak najbolja opcija za muškarce

Više slika

Više slika

Vekovni problem za muškarce predstavlja pronalaženje načina za produžavanje seksualnih aktivnosti...

Nedavno je putem svog TikTok kanala, jedan medicinski ekspert objasnio kako možemo postići ovaj uspeh. Doktor je naglasio da ukoliko želimo da duže igramo bez pantalona u krevetu, moramo početi da se oslanjamo na onu staru "ko rano rani, dve sreće grabi". Kako je ovaj stručnjak naglasio: "Dame, predstavljam vam savet koji vam može dobro doći ukoliko niste previše impresionirane seksualnom staminom vaših partnera".

"Testosteron, koji je glavni muški seksualni hormon, obično je na najvišem nivou rano izjutra. Ovo se prenosi na jače erekcije i potencijalno više rundi samog seksualnog čina. Sve to znači da muškarci u gotovo 100% slučajeva doživljavaju daleko jače ekercije i mogu izdržati maratonske sesije ujutru, nego u bilo koje drugo vreme dana ili noći. Poenta je da ovde morate biti namerno strateški organizovani i prestati da prepuštate stvari slučaju."

Međutim, ukoliko ni ovo ne urodi plodom i opet imate preuranjenu ejakulaciju, nemojte previše glavu razbijati oko toga, mislimo na veliku, jer je drugi specijalista nedavno podelio svoje savete i opcije koje nama mogu omogućiti da trčimo na duže staze. U videu na njenom TikTok nalogu, prelepa dama imena Stariel Houp, otkrila je kako je veoma važno da razumemo u kojoj smo meri uzbuđeni u bilo kom trenutku, što može biti od krucijalnog značaja.

Kako je ona izjavila: "Pod jedan, veoma je bitno znati lične nivoe uzbuđenja od jedan do deset. Brojni muškarci ne znaju koliko su zapravo uzbuđeni i nisu u dodiru sa čitavim osećajem, tako da oni mogu ići od jedan - uopšte nisam napaljen, do 10 - svršiću.

"Između ostalog, muškarci mogu iči od dva ili tri do osam ili devet, bez ikakvog znanja i odjednom preći tu granicu odakle nema povratka. Stoga, ukoliko se osećate uzbuđenim, bitno je da ispratite svoje brojeve, da li je to jedan, dva, tri, četiri, pet, šest? To je sve što bi trebalo da uradite." Međutim, šta to znači u realnom svetu? U odvojenom videu, lepa doktorica objasnila je sve što je potrebno uraditi dalje.

Kako je dalje istakla: "Jednom kada utvrdite nivo svoje uzbuđenosti, bitno je da izvežbate tehniku dovođenja te cifre do osmice, kako biste je ponovo spustili na oko četiri ili pet, nakon čega ponovo skalu vratite na osmicu, zaustavite se i dozvolite sebi da se malo oladite. Ova tehnika se naziva "edžing" i bitno je da je iskoristite tri puta, zato što će vam ona omogućiti da dostignete nivo uzbuđenja koji će se dalje sam održavati bez prelaska tačke bez povratka."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group