Kako najlakše staviti kondom

Da li ste ikada bili u situaciji u kojoj je raspoloženje vrelo i sve vam je potaman, ali vam stavljanje kondoma u mrklom mraku pokvari sve?

Svi već znamo zašto su kondomi korisni i da ih ne treba izbegavati (čak i ako vam je previše veliki, što je jedna mlada dama uspešno demantovala snimkom koji možete videte na LINKU), njihovo stavljanje ponekad ume da pokvari raspoloženje i ubije doživljaj. Ujedno, to je jedan od razloga zašto mnogi muškarci, pa čak i veliki broj žena ne vole da ih koriste. Ipak, kada uzmemo u obzir od čega nas sve kondomi štite, posebno ukoliko ste seksualno aktivni i menjate partnerke, ne smemo dopustiti da nas ovakve prepreke spreče u njihovom korišćenju.

Ovog puta, predstavljamo vam pet načina koji će vam pomoći da održite raspoloženje na nivou ili ga čak poboljšate, dok uspešno oblačite gospodina.

  1. Stavljajte kondom zajedno

Žene vole da mešaju svoje prste o čemu god da se radi, a u ovoj situaciji to je više nego dobro za vas. Kada dođete do trenutka nameštanja kondoma, uradite to zajedno dok predigra još uvek traje. Na taj način, nećete prekidati kontakt, dok će atmosfera postati još bolja.

  1. Uradite to polako

Kada prestanete da se ljubite, strast polako slabi i nestaje. Ukoliko morate prekinuti predigru da biste ustali i namestili kondom, vreme je da promenite svoju rutinu. Neka vam kondom uvek bude u blizini, polako ga otvorite i stavite – žurenjem nećete ništa poboljšati, već to može pokvariti atmosferu na kojoj ste otliko dugo radili.

  1. Dopustite njoj da se igra

Ukoliko vaša partnerka voli oralni seks, može vam pomoći sa stavljanjem kondoma – može da proba da ga stavi svojim ustima. Iako ovo neće biti najbrži način, definitivno će vama pružiti najviše uživanja.

  1. Gledajte je u oči

Dok nameštate kondom, ili dok to umesto vas radi vaša lepša polovina, pokušajte da održite kontakt očima. Na ovaj način, uzbuđenje će dodatno porasti, a ako ubacite i po koju nevaljalu reč, to će vam dodatno pomoći da se opustite.

  1. Razgovarajte

Komunikacija je ključna stvar kada se radi o ljubavnim odnosima, a ćutanje neretko može dovesti do neprijatnih situacija. Sa seksom je ista stvar. Ukoliko imate problema sa stavljanjem kondoma, recite to svojoj partnerki, pokušajte da okrenete na šalu ili nešto slično tome.

U svakom slučaju, vaš vršnjak mora biti lepo obučen da bi bio sasvim siguran u svojim avanturama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group