OnlyFans zvezda otkriva zašto su stvaraoci sadržaja za odrasle savršeni materijal za brak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larissa Sumpani (@eusumpani)

Lari Sumpani skoro se našla u naslovima brojnih novina, nakon što je ponela Miss BumBum 2023 titulu, i sada želi da promeni mišljenje ljudi o ženama koje dele senzualne fotografije i snimke na internetu...

Pokušavajući da obori stigmu vezanu za radnice u industriji zabave za odrasle, ova dvadesetčetvorogodišnjakinja je podelila pet razloga zbog kojih je njena profesija čini savršenim materijalom za suprugu.

„Želim da se skrasim i udam, zaista, ali zbog svog posla, teško pronalazim muškarce koji žele da mi se posvete”, kaže Lari, koja je iz Rio de Žaneira i ima oko 330.000 pratilaca na Instagramu. „Oni su zaista nesigurni”.

Sa nama vam nikada neće biti dosadno

Prva stvar na listi njenih sjajnih kvaliteta je ta što će vam život sa njom biti uvek interesantan. „Žena poput mene će uvek predlagati nove stvari kako bi začinila vezu”, kaže Lari.

Možemo proputovati svet zajedno

Kao model, Lari često putuje zbog svog posla i njen partner bi zaista mogao da uživa u tim beneficijama. „Kao OnlyFans model, veoma često putujem i moj partner može poći sa mnom. Već sam posetila zemlje kao što su Belgija i Francuska”, objašnjava ona.

Iskrenost

Lari veruje da su zabavljačice iz industrije za odrasle iskrenije i otvorenije partnerke, jer već toliko toga dele sa svojim fanovima online. Najkraće rečeno, nije im preostalo ništa što mogu sakriti.

Seks, seks, seks

Kako je prethodno naglasila, Lari ima seks po tri sata nekoliko puta nedeljno što joj pomaže da ostane u formi, a muškarci sa kojima ga praktikuje svakako uživaju. Možda vam nije iznenađujuće što je ovo navela kao svoju prednost. „Seks je jedna od najvažnijih stvari u vezi, jer bih ja uvek uvodila inovacije kao što su igračke, kostimi i različite poze”.

Novac nije problem

Lari, koja zarađuje veliku lovu od svoje karijere, kaže da novac u njenom braku nikada neće biti problem. „Tvorci sadržaja za odrasle koji vode računa o svojim finansijama uvek imaju novca. U ovoj industriji se mnogo može zaraditi, i novac nikada neće biti problem”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lari Sumpani (@larisump)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group