Otkrivena zemlja u kojoj žive dame sa najvećim grudima - i verovatno nije ona na koju mislite

Od AA do D korpi, grudi dolaze u svim oblicima i veličinama i možemo slobodno reći da svake imaju svog najvećeg obožavaoca...

Međutim, u borbi za najveće grudi, samo jedna zemlja može izaći kao pobednik (i verovatno nije ona koju ste očekivali). Dok neke žene prihvataju pristup "veće je bolje", mnoge se vraćaju izgledu ravnih grudi i ne brinu se previše o velikim grudima koje izazivaju bol u leđima.

Stručnjaci sa NowPatient pregledali su podatke o prosečnim veličinama grudi širom sveta, konvertujući različite mere u „evropski” format "korpi".

Norveška je proglašena za zemlju sa najvećim grudima, sa prosečnom veličinom od C-D korpe. Ova nordijska zemlja ima prosečan BMI od 25,9, što spada u kategoriju "prekomerne težine". "Generalno, upadljivo je da se povećane veličine grudi često pojavljuju u zemljama gde je gojaznost takođe problem," rekli su stručnjaci za grudi iz World Data.

"Ženska dojka se u velikoj meri sastoji od masnog tkiva i žlezda; oblik dojki takođe zavisi ne samo od genetskih faktora već i od sadržaja masti i sastava vezivnog tkiva."

Drugo mesto deli nekoliko zemalja, uključujući Island, Luksemburg, SAD i Veliku Britaniju. Britanke, koje imaju prosečan BMI od 27,4, imaju prosečnu veličinu korpe C, zajedno sa Amerikankama. Međutim, dame u SAD imaju viši BMI od 29,7 u poređenju sa britanskim 27,4.

Zemlje sa najmanjim grudima (prosečno veličine AA korpe) uključuju Vijetnam, Kambodžu, Demokratsku Republiku Kongo, Bangladeš i Nepal. Sve ove zemlje imaju BMI ispod 24, što spada u kategoriju "zdrave težine".

Dakle, Norveška je odnela titulu za najveće grudi, dok druge zemlje nastavljaju da se bore za svoje mesto na ovoj neobičnoj tabeli.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group