Šta nikako ne treba da radite u krevetu

Muškarci pazite šta radite, jer jedan pogrešan korak može sve da pokvari...

Žene je teško zadovoljiti, pogotovo u krevetu. Seks je ženama veoma važan, i ponekad je on glavno merilo muških atributa. Žene vole da traže savršenstvo u muškarcu, pa to očekuju i u krevetu. Naravno, žene nisu babaroge, pa ako niste u svemu savršeni, one će vam progledati kroz prste.

Ipak, postoje stvar koje muškarci često rade u krevetu, a koje ženama neverovatno smetaju. Kako bismo vam pomogli, mi ćemo vam pokazati šta to žene ne žele od muškarca u krevetu.

1. Brz prelazak na „glavnu“ stvar

Muškarci često prave veliku grešku. Posle kratke predigre, odmah prelaze na „posao“ , a žene baš i ne vole tako brz pristup. Žene vole romantiku i predigru, pa se potrudite da svoju lepšu polovinu opustite i nasmejete. Kada bude vreme za to, žena će vam jasno pokazati da je vreme sa „glavnu“ igru.

2. Duvanje u uši

Ne, duvanje u uši nije seksi, to zapravo zna da bude veoma bolno. Iako neke žene vole kada im se diraju uši, to ne podrazumeva duvanje u njihove ušne šupljine.

3. Prejako stiskanje grudi

Dirajte i igrajte se sa ženskim grudma koliko hoćete, ali ne stiskajte kao „sivonja“. Prejako stiskanje ženskih grudi zna da bude veoma bolno, pa se potrudite da budete nežniji. Možda neke žene vole grublju igru, ali sa grudima uvek budite obazrivi.

4. Kad zapneš ko „sumanut“

Od prevelike seksualne želje muškarci ponekad znaju da zapnu ko „sumanuti“, a to nikako nije privlačno ženama. Kao što smo već rekli, žene vole da stvari teku laganim i prirodnim tokom uz dozu romantike. Ako odmah krenete kao „sivonja“, nećete baš ostaviti neki romantičan utisak.

5. Kada prekratko traje

Dolazimo do najčešćeg muškog straha, preranog orgazma. Ženama je potrebno dosta više vremena kako bi došle do „vrhunca“, a ako muškarac prerano završi, to će onda neverovatno „smoriti“ vašu lepšu polovinu.

6. Guranje glave nadole“

Ako želite oralni seks, sačekajte ili jednostavno pitajte, ali nikako ne gurajte glavu vaše lepše polovine na dole. To će je definitivno iznervirati.

7. Gušenje

Ako se u toku seksa umorite, onda promenite pozu. Nikako ne dozvolite da legnete na nju kao „nasukani kit“ i da je tako ukušite. Takav pristup sigurno neće uzbuditi vašu partnerku.

8.  Jaki ugrizi i „šljive“

Suptilni poljubci i ugrizi za vrat jesu seksi, ali to ne znači da posle toga vaša devojka treba da liči na dalmatinca. Budite nežni i ne preterujte, jer fleke na koži niko ne voli.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group